SteelSeries, SteelSeries Arctis Nova serisinden 3 yeni modeli tanıttı. Tanıtımda SteelSeries Arctis Nova 7, 1 ve 1 modelleri yer aldı.

E-spor ekipmanları konusunda öne çıkan SteelSeries, SteelSeries Arctis Nova 7 başta olmak üzere 3 yeni modeline özel tanıtım düzenledi. Üst düzey ses kalitesi ve oyuncuların beklentilerine göre şekillenen kulaklıklarıyla yeni seçenekler sunan SteelSeries, amiral gemisi modeli olarak SteelSeries Arctis Nova 7’yi ön plana çıkardı.

Oyuncu ekipmanı tercihinde nelere dikkat edilmeli?

SteelSeries Arctis Nova 7 özellikleri neler?

SteelSeries Arctis Nova 7
SteelSeries Arctis Nova 7

Yeni kulaklıklarında üstün teknolojilere yer veren şirket, “Dünyanın 1 numaralı premium oyun kulaklığını” üretmek amacıyla hareket ettiğini duyurdu. Nova Acoustic System ile tasarlanan yeni kulaklıklarda, ses teknolojisi olarak High Fidelity destekli Sonar Audio Software Suite kullanılıyor. Kulaklığı en çok dikkat çeken özelliği ise 360° uzamsal ses desteği. Oyuncular için oyundaki tüm detayları aktarmayı başaran SteelSeries Arctis Nova 7, bunun yanı sıra iletişimde de yenilikçi özelliklere sahip. Zira Formula 1 takımlarının kullandığı çift yönlü mikrofon sistemine sahip olan kulaklıklar, net ve gürültüden arındırılmış bir ses teknolojisi sunuyor. Tanıtıma göre tuş takım sesleri ya da çevredeki gürültülerden arındırılabilen SteelSeries Arctis Nova 7, hem gelen sesi hem de iletilen sesi istenen seviyeye ulaştırıyor.

Arctis Nova 7’nin yanı sıra Arctis Nova 3 ve Nova 1 ile desteklenen yeni SteelSeries Arctis Nova ailesinde kullanıcıların beklentilerine uygun bir model sunuluyor. Nova akustik sistemi, 360° uzamsal ses gibi özelliklere sahip olan Nova 3 ve 1 çoklu cihaz destekleriyle dikkat çekiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir