SteelSeries yeni ürünlerini tanıttı. Apex Pro TKL Serisi olarak duyurulan yeni modeller, farklı özellikleriyle dikkat çekti.

E-spor alanının popüler markası olan SteelSeries, oyuncular için yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Marka tarafından yapılan tanıtımlarda yüksek Wireless teknolojileri ile donatılan seride gecikme hızı ortadan kaldırılmış durumda. Böylece oyuncular oyuna daha hızlı bir şekilde müdahale edebilirken performans ve başarısını da arttırabiliyor.  2019 yılında geliştirilmeye başlanan Apex Pro TKL serisinin yakaladığı popülerlik, SteelSeries’in de sektörde ön plana çıkmasına destek sağladı. Yenilenmen seri, şimdi çok daha fazlasını oyunculara sunuyor.

SteelSeries Arctis Nova 7’yi tanıttı

SteelSeries Apex Pro TKL özellikleri neler?

Standart mekanik klavyelere göre 11 kat daha hızlı kullanılabilen SteelSeries ürünleri, milisaniyelerin öne çıktığı e-spor rekabetinde oyunculara avantaj sağlıyor. Seri modeller, 0,54 ms’lik tepki süresiyle 0,2 mm’den 3,8 mm’ye kadar 37 hareket seviyesi seçeneği sunuyor.  Üstelik oyuncuların oyun ve programlara göre özelleştirebileceği klavyelerde hafif ya da derin vuruş seçimleri de yapılabiliyor.

Apex Pro TKL Wireless

Serinin yeni modellerinden birisi Apex Pro TKL Wireless. Masaüstü bilgisayarlar için özel olarak tasarlanan yeni model, 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless teknolojisi ile destekleniyor. OLED ekranı ile oyuncuların sohbet ve oyun geçişlerini kolaylaştıran Apex Pro TKL Wireless, 100 milyon tuş vuruşunu destekliyor. Tanıtıma göre modeli kullanan FaZe Karrigan, CS:GO major kazandı.

Apex Pro TKL

Bir diğer model ise Apex Pro TKL. OmniPoint 2.0 teknolojisinin kullanıldığı yeni modelde yine yerleşik OLED ekran bulunuyor. Çift vuruşlu PBT tuş başlıkları gibi tüm detaylar oyuncuların çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir