Sony, uzun zamandan beri konuşulan PlayStation VR2 için resmi açıklama yaptı. Açıklamada yeni ürünün 2023’ün başlarında piyasaya sürüleceği belirtildi.

PlayStation VR2 ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli sızıntılara yaşanmıştı. PlayStation VR2 yeni özellikler ile geliyor haberiyle duyurduğumuz bu gelişmelerin ardından resmi bir gelişme daha yaşandı. Sony, tanıtımı için hazırlıkların sürdüğü PlayStation VR2 için resmi hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

PlayStation VR2 gelecek yıl geliyor

Instagram ve Twitter’dan yaptığı açıklamasında “2023 Başında Geliyor #PSVR2” yazan Sony, böylece 2023’ün ilk ayları itibariyle yeni modelin tanıtılacağını duyurdu. PlayStation VR2 2016’da piyasaya sürülen PlayStation VR’nin halefi olacak. Yaklaşık 7 yıllık aranın ardından yeni bir modeli piyasaya sürecek olan Sony, PlayStation 5 konsolu ile benzer bir tasarımı takip edecek. Yeni modelin titreşimlere ve gelişmiş kontrolörlere sahip olması bekleniyor. PlayStation VR2, 4K’ya kadar çözünürlük ile kullanılacak ve 120Hz yenileme hızını destekleyecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir