Spotlight Challenges adıyla yeni bir özelliği devreye alan Snapchat, içerik oluşturucuları için daha fazla kazanç vadediyor.

Snapchat’teki Spotlight, son dönemlerin en popüler özellikleri arsında bulunuyor. Kullanıcıların Snapchat üzerinden TikTok benzeri içerikler oluşturmasın ve etkileşimlerin artmasını hedefleyen yeni özellikler, artık daha fazla kazanç imkanı sunacak. Yapılan yeni açıklamada “Spotlight Challenges” adıyla duyurulan yeni gelişmede, popüler içerikler paylaşan kullanıcılar 25 bin dolara varan ödüller alabilecek.

Spotlight Challenges ödülleri ne kadar olacak?

Spotlight Challenges bölümünde kullanıcılar bin dolar ile 25 bin dolar arasında bir ödül havuzundan pay alabilecek. Challenges olarak her hafta farklı kriterler belirlenecek. Farklı lensler ile içerik oluşturulmasını sağlayacak Spotlight Challenges, böylece yarışmaya katılan herkes için kazanç fırsatı sunacak.  En çok izlenen videolar arasından yapılacak seçimler ile birlikte Spotlight Challenges kazananları tespit edilecek. Seri yarışmaların düzenleneceği Spotlight Challenges ’de 3-5 video belirlenecek. Minimum ödül ise 250 dolar olacak.

snap

Spotlight Challenges neler sunuyor?

Snapchat tarafından yapılan açıklamalar göre Spotlight Challenges ile birlikte Spotlight etkinliği daha da artacak. Haftalık olarak düzenlenecek yarışmalara katılabilecek içerik oluşturucular, Spotlight Challenges olarak yapılan duyurulara göre içerik oluşturmak zorunda. Daha önce yapılan açıklamalarda Spotlight içerik oluşturucuları için günlük 1 milyar dolara varan ödeme yaptığını açıklayan Snapchat, yeni program sayesinde Spotlight Challenges üzerinden daha fazla bütçe ayırmak zorunda kalacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir