Bir dönemin oldukça popüler sosyal mecralarından birisi olan Snapchat, yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Snapchat’in ücretli abonelik hizmeti olan Snapchat+ için yeni özellikler duyuruldu. Ücretli olan bu abonelik birçok kullanıcının tepkisini çekse de, gelen yeni bilgilere göre şirketin bu hizmetine karşılık olumlu görüşler daha sonrasında ortaya çıkmıştı. Snapchat, Plus servisine yeni özellikler getirirken, Snapchat+ kullanıcı sayısını da açıkladı. Snapchat’in özel ve yayın öncesi özellikler sunan Snapchat+ abonelik hizmeti ayda 3.99 dolardan sunulmuştu. Bununla beraber ise şirketin Snapchat+ özelinde 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu açıklandı.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Snapchat+ 1 milyonu geçti

snapchat plusa yeni ozellikler geliyor

Snapchat Plus aboneleri artık dört yeni özellik keşfedecekler. İlki yanıtları otomatik olarak Snap Stars için görünür hale getirmeye yarayan Priority Story Replies olurken, bu özellik ile platformda içerik oluşturucuların ve ünlülerin hikayelerine verilen yanıtları öne çıkartacak. Bu sayede ise Plus üyeleri diğer üyelerden farklı olmuş olacak. Bir diğer özellikte ise kullanıcılar Snap’lerini kapatmak için özel bir emoji seçebilecekler. Bu sayede aboneler, Snapchat uygulamalarının ana ekran simgesini değiştirerek simgeyi kaldırabilecekler. Artık abone avatarının yanında emoji görünür olacak.

Gelen bir diğer özellikte ise kullanıcılar, arkadaşlarının hangi emojiyi göreceğini değiştirebilecekler. Bu sayede abone olmayan bir kişi başka bir emojiyi görürken, abonelere özel başka bir emoji göstermek mümkün olacak. Snapchat Plus ile ayrıca kullanıcılar kendilerine özel bitmoji arka planları ekleyebilecekler.  

Snapchat’e ebeveyn denetimi özelliği geldi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir