Snapchat’te ücretli abonelik hizmeti sunan platformlar arasına katıldı. Ücretli bir abonelik hizmeti olan Snapchat Plus’ın duyurusu bugün yapıldı. Yeni premium sosyal ağ hizmeti Snapchat’in maliyeti nedir? İşte daha fazla ayrıntı:

Snapchat etkileşimi arttıracak yeni bir özellik tanıttı

Sosyal medya devi Snapchat, ücretli abonelik teklifini başlattı. Snapchat adlı yeni bir premium özellik, kullanıcılara bir dizi avantaj ve özelliğe anında erişim sağlayacak. İşte Snapchat Plus hakkında bilmeniz gerekenler.

Android için Snapchat indir
iOS için Snapchat indir

Snapchat Plus nedir ve nasıl kullanılır?

Snapchat, para kazanma yollarını reklamın ötesine taşıyor. Ayda 3,99 ABD Doları karşılığında kullanılabilen Snapchat Plus, şu anda uygulamada bulunmayan bazı özelliklere erişmenizi sağlar. Bir Snapchat basın açıklamasına göre, Plus aboneleri “birçok yeni özellik” deneyimleyebilecekler.

Şirketin açıklamasına göre Snapchat Plus, hangi kullanıcıların Snap’i birden fazla gördüğünü kontrol etmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar birçok yenilik getirecek. Şirket, bu abonelik seviyesinin topluluğu dinlemek için daha fazla fırsat sağlayacağına inanıyor.

Snapchat Plus’ın size profilinizi daha fazla kişiselleştirme hakkı verdiği söylenebilir. Dikkate değer yeni özellikler, uygulama simgelerini değiştirme özelliğini içerir. Hikayenizi gören kullanıcıları görebilir ve bir arkadaşınızı BFF (en iyi arkadaş) olarak ekleyebilirsiniz.

Özel, deneysel ve lansman öncesi özelliklerden oluşan bir koleksiyon olan Snapchat+’ı kullanıma sunuyoruz. Bu abonelik, topluluğumuzun en tutkulu üyelerinden bazılarına yeni Snapchat özellikleri sunmamıza ve öncelikli destek sunmamıza olanak tanıyacak.

Snapchat Plus henüz Türkiye’de mevcut değil. Ancak platform, zamanla daha fazla ülkeye yayılmak istediğini de söylüyor. Resmi duyuruya göre, şu ülkeler premium hizmeti sunulan ülkeler şu şekilde; Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

Sosyal medya şirketlerinin yavaş yavaş için ücretli abonelik sistemlerine geçmesi muhtemel gibi görünüyor. Daha önce, Telegram premium bir işlev sunarken, Twitter bir Blue abonelik sistemi sundu.

Peki siz sosyal medyaların başlattığı bu yeni abonelik trendleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde kullanıma sunulsa Snapchat Plus için ayda 3,99 dolar öder misiniz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir