Samsung, geçtiğimiz yıl Çin’de özel bir işbirliği ile W22 serisini tanıtmıştı. Şimdi ise Samsung W23 serisi için çalışmalar hızlandı.

Samsung, China Telecom ile yaptığı iş birliği sonucunda Samsung W22’yi piyasaya sürmüştü. Çin’de özel olarak tanıtımı yapılan bu modeller, Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonun lüks, yeni versiyonu olarak duyurulmuştu. Çin’de ilgi gören modellerin ardından iki şirket, Samsung W23 serisi için de çalışmalara başladı. Yeni detayların gelmeye başladığı Samsung W23 önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Yeni modellerde Galaxy Fold 4’ün özel bir versiyonu geliştirilecek.

Samsung yeni sanal avatarı G∙NUSMAS’ı tanıttı

Samsung W23 özellikleri neler?

samsungun ozel surum w23 serisi yakinda tanitilacak

Gelen ilk bilgilere göre telefonda beş kameraya yer verilecek. 4320mAh batarya ve 5G desteğine sahip olacak yeni model, katlanabilir modellere bir alternatif ekleyecek. Cihaz muhtemelen arkada 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve 3x optik zoomlu 12 megapiksel telefoto kamera ile üçlü kameraya sahip olacak. Ön kamera 10 MP ve 4 MP ekran altı kamera ile tamamlanacak olan cihazda böylece 5 farklı noktada kamera kullanılacak.

Ice Universe tarafından yapılan yeni paylaşımda, Samsung W23’ün tanıtım posterine yer verildi. Postere göre, özel bir Galaxy Z Flip 4 ile birlikte W23 Flip modelinin de piyasaya sürüleceği görüldü. Bu bakımdan Samsung W23 serisi ile birlikte katlanabilir modellere Flip serisi de eklenecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir