Samsung bugün yaptığı tanıtımda, sanal avatar olarak G∙NUSMAS’ı görücüye çıkardı. Samsung G-NUSMAS adlı yeni avatar, müşteri ile iletişimde etkin bir rol oynayacak.

Samsung, yeni sanal avatarı G∙NUSMAS’ı tüm dünyaya tanıttı. Tanıtıma göre “100 milyon ışık yılı uzaklıktaki Nowus-129 gezegeninden” gelen bu model, Samsung’un bundan sonraki çalışmalarında görevlendirilecek. Kısa videolar ile avatarın hikayesini ve dünyaya geliş yolculuğunu aktaracak olan Samsung, böylece sanal avatar için ilgi çekici bir tanıtım çalışması da yapacak.

Samsung Galaxy S23 kamerası hakkında yeni sızıntılar

G∙NUSMAS Samsung’u tanıtacak

samsung yeni sanal avatari gnusmasi tanitti

Tanıtımda yeni çalışma ile ilgili ilk bilgileri Samsung Electronics Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Global Pazarlama Bölümü Başkanı YH Lee aktardı.“Müşterilerimizin Samsung’a olan sevgi ve ilgisini yansıtan ve internette dolaşan bir görselden yola çıkarak, arkadaş canlısı ve sevimli bir avatar tasarladık. Bu tuhaf ama zeki uzaylıya, Samsung’un farklı yönlerini herkese anlatma görevi verdik. Umuyoruz ki kullanıcılarımız bu sayede markamızla daha samimi bir yakınlık kuracak.” diyen YH Lee, yeni sanal avatarın kullanıcı dostu olacağını aktardı. Samsung iletişim kanalları üzerinden erişim sağlanabilecek olan G∙NUSMAS ile ilgili daha fazla detay önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir