Samsung tarafından geliştirilen cüzdan uygulaması Samsung Wallet kısa sürede 13 ülkede daha desteklenecek.

Güney Koreli elektronik devi Samsung, Haziran ayında Samsung Wallet’ı resmi olarak duyurmuştu. Yeni uygulama, Galaxy kullanıcıların dijital kimliklerini oluşturmasını, kart bağımlılıklarını ortadan kaldırarak telefon üzerinden ödemeler yapmasını hedefliyor. Bu bakımdan özellikle Samsung Galaxy kullanıcıları için Samsung Wallet önemli bir gelişme olarak değerlendirilmişti. Yapılan yeni açıklamada ise 13 ülkede daha Samsung Wallet’ın kullanıma sunulacağı ve destekleneceği belirtildi.

En iyi 5 Samsung takip etme programı

Samsung Wallet neler sunuyor?

Ödemelerin dışında kullanıcıların önemli anahtarlarını, verilerini tutabileceği Samsung Wallet, Samsung Blockchain Cüzdan ve SmartThings hizmetini de yerleşik olarak sunuyor. Kullanıcıların kripto para işlemlerini yapması, sektörü takip etmesi, akıllı eşyaları kontrol etmesi Samsung Wallet ile pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Tanıtıldıktan sonra Çin, Fransa, Almanya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılan Samsung Wallet, şimdi daha fazla ülkede yer alacak. Bu ülkeler ise şöyle;

  1. Bahreyn
  2. Danimarka
  3. Finlandiya
  4. Kazakistan
  5. Kuveyt
  6. Norveç
  7. Umman
  8. Katar
  9. Güney Afrika
  10. İsveç
  11. İsviçre
  12. Vietnam
  13. Birleşik Arap Emirlikleri

Samsung’un cüzdan uygulaması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mobil E-ticaret Başkan Yardımcısı ve Samsung Electronics Dijital Yaşam Ekibi Başkanı Jeanie Han, “Samsung Wallet, günlük rahatlığı yeni bir düzeye taşıyor. Cüzdan deneyimimizi zenginleştirmek için güvenilir ortaklar ve geliştiricilerle yakın çalışıyoruz. Platformu mümkün olan en kısa sürede mümkün olduğunca çok sayıda pazara ulaştırmayı taahhüt ediyoruz. Bu, daha fazla Samsung Galaxy kullanıcısının dijital cüzdandan yararlanma fırsatına sahip olmasını sağlayacak” dedi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir