En iyi Samsung takip etme programı tavsiyelerine bu listede yer verdik. Bu tür takip uygulamaları ile pek çok akıllı telefonu takibe almanız mümkündür. Takip edilebilir cihazlar arasında Samsung model akıllı telefonlar da bulunur. Öyle ki yüzlerce markanın elektronik cihazı çeşitli casus uygulamalar sayesinde takip edilebilmektedir. Bu bağlamda dört bir yanında yüz binlerce insan takip programlarına başvuruyor.

En İyi 5 Takip Uygulaması (2023)

Örneğin Samsung cihaz takip etme işlemini gerçekleştirmek isteyen biri Android takip programı edebilirsiniz. Ya da endişeli bir ebeveyn olarak bu uygulama sayesinde çocuğunuz için bir sanal koruma kalkanı oluşturabilirsiniz. Elbette bir casus yazılımın pek çok farklı kullanım amacı olabilir.

1. mSpy

image

mSpy internet üzerindeki en kapsamlı takip uygulaması olarak öne çıkıyor. Listemizdeki en başarılı casus yazılımı olan mSpy onlarca farklı özelliğe sahiptir. Envanterinde birbirinden etkili özellikler sunulan mSpy ile hem gerçek hem de sanal ortamda takip işlemi mümkündür. Çocuğunuzu, partnerinizi ya da güvenliğinden şüphe ettiğiniz yakınlarınızı mSpy ile kapsamlı bir şekilde takibe alabilirsiniz.

  • Onlarca farklı sosyal medya platformunda takip
  • Mesajları okuma ve takip etme
  • Ekran kaydedici
  • Coğrafi sınırlama (geofencing)
  • Arama kayıtlarını görüntüleme

Bu özelliklerin yanı sıra pek çok farklı şey mSpy’ın bünyesinde yer alır. Çocuklarınız mesaj atarken belirleyeceğiniz alarmlar ile anahtar kelimelerden haberdar olabilirsiniz. Örneğin “okuldan kaçma” anahtar kelimesini belirlemeniz mümkündür. Böylece çocuğunuz bu kelimeyi kullandığında bir bildirim alabilirsiniz.

2. Cocospy

Bir Samsung telefon takip programı Cocospy ile telefonda atılan bir mesajları görüntüleyebilirsiniz. Bu uygulama ile telefon klavyesinde dokunulan tüm harfleri görüntülemeniz mümkündür. Bu konuda başarılı olan Cocospy anahtar kelime filtreleme ve kapsamlı takip konularında ise nispeten eksik kalmaktadır.

3. Spyine

Spyine ile hedef cihazda yapılan klavye dokunuşları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Takip uygulaması ile yakınlarınızın neler yazdığını okuyabilirsiniz. Fakat Spyine de kapsamlı bir takip işlemi konusunda nispeten eksik kalmaktadır. Spyine ile Samsung telefon konum takip etme işlemi de mümkündür.

4. Spyier

Listemizdeki diğer yazılımlara benzer olarak Spyier ile hedef cihazda neler yazıldığını görüntüleyebilirsiniz. Örneğin küçük yaştaki çocuğunuzun telefonunda gönderdiği mesajlardan haberdar olabilirsiniz. Fakat Spyier ile tam anlamıyla geniş bir takip yapmak ne yazık ki mümkün değil.

5. Snoopza

Bir keylogger uygulaması olan Snoopza sayesinde bir Android telefonda kullanıcı adı ve şifreleri öğrenebilirsiniz. Telefon sahibinin dokunduğu tuşlar sizin telefonunuzda karşınıza çıkacaktır.

Takip Programları Ne İşe Yarar?

Casus yazılımlar ve takip programlar günümüzün en çok kullanılan uygulamaları arasında yer alır. Bu tür programlar sayesinde ebeveynler çocuklarının sanal güvenliği hakkında bilgi sahibi olabilmektedir. Casus yazılımlar yakınlarının güvenliğinden endişe eden kişilerin de tercihidir. Çünkü bu programlar sayesinde konum ve eylem takibi yapmak mümkündür.

Çocuğunuzun okulda devamsızlık yapmadığından emin olmanın pek çok yolu vardır. Bunlar arasında Samsung takip uygulaması gibi yazılımlar da yer almaktadır. Pek çok özelliğe sahip bu programlar sayesinde çocuğunuzun devamsızlık yapmadığından emin olabilirsiniz.

Diğer yandan sadakatsizlik yaptığını düşündüğünüz partnerinizi de takip edebilirsiniz. Eğer partnerinizin sadakatsizliğinden şüpheleniyorsanız bir casus uygulamaya başvurabilirsiniz. Elbette öncesinde karşılıklı iletişim ve güvenilir bir temel daha kritiktir. Fakat istisnai durumlarda bu uygulamaları tercih edebilirsiniz. Sadakatsiz partnerinizi takip etmenin yanı sıra çeşitli güvenlik önemleri almanız da mümkündür.

Yakınlarınız ve sevdikleriniz kötü niyetli kişiler ile iletişime geçebilir. Fakat bir takip uygulaması ile bu duruma engel olabilirsiniz. Bu programlar bağımlılık sahibi olan kişilerin takibinde de etkili bir destek sunar. Sevdiğiniz kişinin bağımlılığına geri dönmemesi için Samsung takip programı gibi bir uygulama kullanabilirsiniz. Telefonu Samsung marka olmasa bile uygulama kapsamlı bir takip şansı sunacaktır.

Son olarak kayıp telefonların bulunmasında da takip uygulamaları karşımıza çıkıyor. Normal bir durumda çalınan ya da kaybolan bir cihazı bulmak oldukça zor olabiliyor. Fakat konum hizmetleri sunan takip uygulamaları sayesinde kaybolan telefonunuzu tespit edebilirsiniz.

Sonuç

Endişeli bir ebeveyn olarak çocuğunuzun güvenliğinden ya da partnerinin sadakatinden şüphe ediyor olabilirsiniz. Ya da sadece yakınlarınızın sanal güvenliği sizin için oldukça önemlidir. İşte bu noktada yukarıda belirttiğimiz çeşitli uygulamalar sayesinde kontrolü elinize alabilirsiniz. Örneğin mSpy Samsung takip uygulaması ile konum takibi ya da mesajlaşma denetlemesi yapabilirsiniz. Elbette bunlara benzer pek çok işlemi rahatlıkla ve karşı tarafın haberi olmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir