Samsung bugün Çin’de Galaxy W23 adında katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Tanıtım öncesi sızan görüntüler ise tasarımları ortaya koydu.

Geçen yılki W22 gibi, W23 5G’nin de Galaxy Z Flip 4’ün lüks bir özel varyantı olması bekleniyor. Ancak bu sefer Galaxy Z Flip 4 de W23 serisine katılacak. Bu nedenle kullanıcıları bu yıl çok daha fazla model seçeneği bekliyor.

Samsung’un özel sürüm W23 serisi yakında tanıtılacak

İşte Samsung W23

samsung w23 katlanabilir modelin goruntuleri ortaya cikti 1

Tanıtım öncesi son hazırlıklar yapılırken Samsung W23 için önemli bir sızıntı ortaya çıktı. Görüntüler, Galaxy Z Fold 4’ün temel tasarımında herhangi bir değişiklik olmadığını ortaya koyuyor. Renk şeması aynı zamanda geçen yılki Samsung W22 ile aynı. Görüntülerden biri, W23’ün bir çeşidi olabilecek altın kaplama bir versiyonu da gösteriyor.

samsung w23 katlanabilir modelin goruntuleri ortaya cikti 2

Geçmişteki W serisi telefonlara benzer şekilde, W23 ve W23 Flip, hayır işleri için para toplamak amacıyla satılacak. Geçen yıl Samsung W22 5G, 16.999 Yuan (2.372 $) fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüştü. Ancak bu yılki etiket fiyatları henüz bilinmiyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4’e kıyasla cihazlarda herhangi bir değişiklik yapılması beklenmiyor. W23 ve W23 Flip’e Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin güç vermesi bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir