Pekin Kış Olimpiyatları için sayılı gün kala Güney Kore merkezli Samsung, dünya çapında gerçekleşen bu büyük spor etkinliği için sınırlı sayıda üretimi yapılan yeni bir Galaxy Z Flip3 sürümünün duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung Galaxy Z Flip3 Olimpiyat Oyunları Sürümü, tamamen yeni “kış rüyası beyazı” rengi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Fakat katlanabilir telefonun çerçevesi ve menteşesi üzerinde altın renginin yoğun olması ile beraber, ikinci ekran alanı ise siyah bir kaplamaya sahiptir. 

14

GSM Arena tarafından yapılan haberlere göre aynı zamanda katlanabilir akıllı cep telefonun alt yarısına konumlandırılan Samsung logosunun hemen altında yer alacak Pekin 2022 Olimpiyatları logosu da bulunuyor. Tasarımı yeni yapılan Samsung Galaxy Z Flip3 Olimpiyat Oyunları Sürümü, bu eşsiz olimpiyattan esin alınarak hazırlanan özel duvar kağıtları, simgeler ve kapat ekranı saat stilleri ile güçlendirilmiş olan özel bir tema ile beraber geliyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile beraber gelen bu özel sürüm Galaxy Z Flip3, Samsung’un Çin’deki resmi online mağazası üzerinden 1.258 dolara karşılık gelen bir fiyattan listelendi.

Amazfit GT 3 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri

Şu an için ön siparişe açık olan bu katlanabilir akıllı cihazın satışlarına 15 Ocak tarihinde başlanacak. Bunun yanı sıra olimpiyatlara katılım gösteren tüm sporculara bu özel sürüm Galaxy Z Flip3’ten verilip verilmeyeceği ve cihazın dünya çapında satışa sunulup sunulmayacağı da şu an için kesin olarak bilinen bir durum değildir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir