CES 22 kapsamında özel bir tanıtım gerçekleştirilen Amazfit, GT 3 serisinin yeni üyelerini tanıttı. 2015 yılında Huami Technology’nin (NYSE: HMI) sahibi olduğu özel bir markası olarak duyurulan Amazfit, kısa süre içerisinde sektörün önde gelen markalarından birisi olmayı başardı. Özellikle akıllı saatlerinde yer verdiği özel seçenekler şirketin dikkat çekmesini ve tercih edilmesini de kolaylaştırdı. Markanın en popüler serilerinden bir tanesi olan GT serisinin yeni üyelerini tanıtan Amazfit, özellikle yeni teknolojiler ile desteklediği modelleri ile şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Amazfit GT 3 serisi özellikleri neler?

Yeni akıllı saatlerde özellikle batarya kullanım süresi dikkat çekici. Ortalamanın üzerinde bir kullanım imkanı sunacak olan yeni akıllı saatlerde, Amazfit GTR 3 Pro GPS çalıştırılmasına rağmen 35 saatlik kesintisiz bir kullanım sunuyor. Üstelik tüm bu özelliklere ek olarak 6PD (fotodiyot) BioTrackerTM sensör teknolojisi ile desteklenen yeni modeller, kullanıcıların tüm sağlık ve spor verilerinin takip edilmesini ve hassas bir şekilde ölçülmesini sağlıyor. Saatlerde kullanılan işletim sistemi ise ZEPPOS. 

Amazfit GT 3
Amazfit GT 3

Serinin tüm modellerinde 150 spor modu, otomatik algılama gibi özellikler bulunuyor. Kişisel aktivite yapay zekası gibi özellikler kişilerin sportif faaliyetlerini daha bir iyi bir şekilde ölçmesini, iyileştirmesini ve formda kalmasını sağlıyor. Tek bir dokunuş ile kalp atış hızı, kan oksijen oranı, stres düzeyi ve solunum hızını takip edebilen akıllı saatler böylece kullanıcıların sportif faaliyetlerin yapılmadığı dönemlerde de sağlık verilerini sunuyor. 

Küçük detaylar ve bataryalarıyla birbirinden ayrılan GTR 3 serisinde 3 farklı model bulunuyor. Bu modeller ise şöyle; Amazfit GTS 3, Amazfit GT 3 ve Amazfit GT 3 Pro. Cihazların tanıtımları yapılmış olsa da tanıtımlarda satış fiyatlarına yönelik bir bilgi paylaşılmadı. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir