Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung’un yıllardır pek çok telefon ile kullanıcıların karşısına çıktığı Galaxy Note serisi artık resmen rafa kalktı. Uzun bir zamandır devam eden ‘Note serisi artık olmayacak’ haberlerini Samsung tarafından da onaylandı. 

Starlink, Ukrayna’da aktif hale getirildi

Samsung, geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleşen Unpacked etkinliği ile yeni Galaxy S22 serisi sunulmuş, tanıttığı yeni teknolojiler ile teknoloji severleri heyecanlandırmayı başardı. Galaxy S22 serisi hakkında çeşitli haberlerin ortaya çıkmaya başladığı ilk günden bu yana ise bu serinin Note ile benzer bir üyeye sahip olacağı; çünkü artık Note serisinin devamının olmayacağı belirtiliyordu. Note serisinin gelmeyeceğine dair söylentiler hakkındaki en büyük kaynak ise geçtiğimiz yıl bir Note cihazının sunulmamış olmasıdır. Bu söylentiler halen devam ederken Galaxy S22 serisinin S Pen ile gelmesi ve S22 Ultra yeni Note telefonu olarak dile getirilmesi sonrası iddialar çok daha güçlenmiş be beklenen açıklama da sonunda yapıldı. 

Note serisi resmi olarak son buldu

42

Samsung Electronics Mobil CEO’su ve başkanı TM Roh, yapmış olduğu açıklama ile beraber artık yeni bir Galaxy Note telefonun gelmeyeceğini resmi olarak doğrulamış oldu. Bu da Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’nın bu tarihi serinin son üyeleri olacağı anlamına geliyor. Samsung’un bir yandan yeni katlanabilir ekranlı akıllı cep telefonlar ile çıktığı Z serisini de değerlendirmek gerekirse şirketin gelecekte yeni modeller ile karşımıza çıkması için de yeterli alan var gibi gözüküyor. Böylelikle esasında Note serisinin artık gelmeyecek olması; S serisi üyelerinin Note serisini yerini zaten almış olmasının da etkisi ile beraber çok da büyük bir etki yaratmayacak gibi gözüküyor. Şu an için cihaz hakkında elde edilen bilgiler yalnızca bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir