Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Flip4 katlanabilir akıllı cep telefon modelleri için resmi tarih sağlam olduğu bilinen kaynaklar üzerinden sızdırılmıştır. Geçtiğimiz ay içerisinde güvenilir bir kaynak Samsung Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 modelleri 10 Ağustos tarihinde lanse edilecek ve belirli pazarlarda ön sipariş şeklinde satışa sunulacağını belirtmişti. Söz konusu bu modellerin 26 Ağustos tarihinde normal olarak satışa sunulacağı belirtildi. Evan Blass bugün tanıtım ile ilgili adeta son noktayı koymuş gözüküyor. Yapılan paylaşımlara göre telefonlar büyük ihtimalle 10 Ağustos günü sunulacak.

Cihazların teknik detayları

samsung galaxy z fold4 ve galaxy flip4 icin resmi tarihler ogrenildi

Söz konusu bu modellere teknik olarak bakmak gerekirse, sızıntılar nedeniyle pek de bir sürpriz kalmadı demek mümkündür. En üst modelde 1 TB depolama sunulacak Samsung Galaxy Z Fold4 modeli içinde 7,6 inç QXGA+ 120 Hz AMOLED, dışında ise 6,2 inç HD+ 120 Hz AMOLED ekrana sahiptir. İç ekranında bulunan katlama yeri kaldırılmadı ancak çok da belirsiz hale getirildiği bilgisi aktarılan bu cihaz, gücünü Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile 12/16 GB RAM’den alıyor ve 25W şarj destekli 4.400 mAh pil üzerine kuruludur. Cihazın iç kısmında 16 megapiksel ekran altı, dışında ise 10 megapiksel bir ekran deliğinde selfie kamerası yer alan Galaxy Z Fold4, arka kısmında ise 50 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel telefoto kameralarına sahiptir.

En üst modelde 512 GB depolama özelliğine sahip olacak olan Samsung Galaxy Z Flip4 ise içinde 6,7 inç FHD+ 120 Hz AMOLED, dışında ise 2,1 inç AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Telefon, üst modeli gibi gücünü Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciden ile 8 GB RAM’den alıyor ve 25W şarj destekli 3.700 mAh pil üzerine inşa edilmiştir. İç kısmında 10 megapiksel selfie kamerasına sahip olan Galaxy Z Flip4, arka kısmında ise 12 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel ana kameralara sahiptir. Samsung’un 10 Ağustos etkinliği kapsamında yeni akıllı saat modelleri ile beraber bir kablosuz kulaklık tanıtması da muhtemel gözüküyor.

POCO, yakın zamanda Redmi Note 10S’i çıkarabilir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir