Yeniden markalanarak Redmi cihazlar ile kullanıcıların beğenisini kazanan POCO, yakın zaman içerisinde yeni bir model daha sunabilir. Şirketin yeni akıllı cep telefonu FCC belgelerinde ortaya çıktı.

Ülkemizde dahil olmak üzere daha pek çok bölgede Redmi akıllı cihazları kendi markası adı altında kullanıcıların beğenisine sunan POCO, bu iş birliğini devam ettirecek gibi gözüküyor. FCC’den (Federal İletişim Kurulu) sızdırılan yeni bir rapor, şirket tarafından planları yapılan yeni akıllı cep telefonu göstermiş oldu.

Farklı renklerde yeni cihazlar yolda

Yeni sızdırılan FCC belgelerinden elde edilen bilgilere göre POCO, 2021 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Redmi Note 10S modelini bir kez daha markalamaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra yeni bir mavi renk seçeneği ve MIUI 13 ile yenilecek olan cihaz, esas modele benzer bir şekilde 6GB bellek /128 GB depolama alanı ve aynı zamanda Redmi’de olmayan 4GB/64 GB, 4GB/128 GB seçeneklerine sahip olacak. Redmi Note 10S’de yer alan 6.43 inç 1080×2400 60Hz AMOLED ekran, MediaTek Helio G95, 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya ve (64 MP ana, 8 MP ultra geniş, 2 MP makro, 2 MP derinlik) şeklinde dörtlü kamera tasarımına sahip olacak olan yeni telefonun, POCO’nun C veya M serilerinden birine eklenmesi bekleniyor.  Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup, yakın zamanda yeni bilgilerin elde edilmesi bekleniyor.

Microsoft Windows 12 ile tüm sorunları çözmeyi hedefliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir