Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleşti. Şirketin etkinlik kapsamında birçok yeni ürünü duyurulurken, yeni tanıtılan Galaxy Z Flip 4’ün tüm özellik ve detaylarına bu içeriğimizde bakacağız.

Tasarımı ile ön plana çıkan yeni model performansı ile de kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmesi bekleniyor. Yapılan etkinlik kapsamında ise Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Watch 5 akıllı saat modeli tanıtıldı. Galaxy Z Flip 4’ün tasarımından başlayacak olursak, model Z Flip 3’de olduğu gibi katlanabilen bir yapıya sahip olarak geliyor. Arka tarafında ikincil ekrana sahip olan modelin aynı bölümde çift kamera sistemi de bulunuyor. Galaxy Z Flip 3 ile aynı tasarım çizgilerine sahip olan modelin, ince çerçeveleri ile şık bir yapıda durduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 başladı! İşte tanıtılan yeni ürünler

Galaxy Z Flip 4 özellikleri neler?

11

Galaxy Z Flip 4’ün ekran tarafına gelecek olursak, 6.7 inç büyüklüğünde esnek yapıda ve FHD+ bir çözünürlük sunuyor. Ekran ayrıca 120 Hz yenilemeye sahip olurken, modelin arka tarafındaki küçük ekran ise 1.9 inç büyüklük ile geliyor. Galaxy Z Flip 3 ile aynı ekran boyutuna sahip olan modelde çekilen fotoğrafların ön izlemesi arkadaki küçük ekrandan yapılabilecek. Samsung’un ifade ettiğine göre ise cihaz 200 bin katlanmaya dayanıklı olarak geliyor.

12

Samsung’un bu yeni modeli Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden güç alıyor. 2022 yılında piyasaya giren bu işlemci önümüzdeki aylarda amiral gemisi modellerde yer alacak. Cihazda 8 GB RAM ile 512 GB depolama desteği bulunurken, Galaxy Z Flip 4, One UI arayüzünde yer alan RAM Plus özelliği ile depolamanın bir kısmını RAM olarak kullanabilecek. Modelde 3700 mAh’lik 25 watt hızlı şarj destekli pil olduğunu da belirtelim. Cihazda ön kamera olarak 10MP kullanılırken, arka tarafta çift 12 MP kamera ile geliyor. Biri ana kamera olan bu kameralardan, diğeri ise ultra geniş açı yeteneği sunabiliyor.

  • Ekran: 6,7 inç, FHD+, 120 Hz
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128-256-512 GB
  • Ön kamera: 10 MP
  • Arka kamera: 12 MP + 12 MP
  • Batarya: 3.700 mAh (25 watt)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir