Lansmana az bir süre kala Galaxy Watch 5’in lansman görüntüleri sızdırıldı. Sızıntılara göre 10 Ağustos’ta Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 ve yeni kablosuz kulaklıklar tanıtılacak. 

Samsung Unpacked 2022 yarın gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında yeni ürünlerini tanıtacak olan Samsung, ürünlerin dışında yazılımsal yeniliklerini de duyuracak. Ancak tanıtıma az bir süre kala yaşanan sızıntılar, Samsung Unpacked 2022’ye dair pek çok detayı açığa çıkardı. Sızıntılara göre etkinlik, katlanabilir modellere odaklanacak. Bununla birlikte yenilenen tasarımlarıyla Galaxy Watch 5. serisi de görücüye çıkarılacak.

Samsung Galaxy Watch 5 hakkında ilk bilgiler geldi

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’da neler olacak?

Yeni akıllı saatler Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro olarak adlandırılacak. Yenilenen tasarımlarıyla dikkat çeken akıllı saatlerde Pro versiyon daha büyük batarya ile donatılacak ve safir camlı, titanyum kasayla desteklenecek.

Akıllı saatlerde şarj süresi de kısalıyor. Önceki serilere göre büyük bir yükseltme olacak bu hızlı şarj ile kullanıcılar 10W ile daha kısa şarj süreleriyle saatlerini kullanabilecek. Tahminler ise 30 dakikada % 45’lik doluluğa ulaşma yönünde.  Akıllı saatlerde bir diğer dikkat çeken detay ise uyku takibi. Gelişmiş özelliklerle donatılan akıllı saatler kullanıcı etkinliklerini ve sağlık takibini çok daha iyi yapacak.

Paylaşılan görüntülere göre tanıtımla birlikte özel bir kampanya da başlatılacak. Tanıtım sonrasında başlayacak ön sipariş döneminde Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’dan birisini sipariş veren kullanıcılara ücretsiz Galaxy Buds Live kulaklık hediye edilecek.

Sızdırılan görüntüler ise şöyle;

samsung galaxy watch 5in lansman goruntuleri sizdirildi
samsung galaxy watch 5in lansman goruntuleri sizdirildi 1
samsung galaxy watch 5in lansman goruntuleri sizdirildi 2
samsung galaxy watch 5in lansman goruntuleri sizdirildi 3

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir