2022 yılı içerisinde tanıtımının yapılması beklenen Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saat hakkında ilk bilgiler elde edildi. Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saat model, Güney Kore’den aktarılan son bilgilere göre sıcaklık ölçme özelliğine sahip olacak. Bu sayede ise söz konusu bu model kişilerin vücut sıcaklığını ya da ateşini düzenli olarak takip edebilir, bu veriyi de pek çok farklı ölçümü güçlendirmek adına kullanabilir. 

Vücut sıcaklığının yanı sıra, EKG, vücut kitle ekseni, nabız ve kandaki oksijen oranı gibi sağlık ölçüm özelliğine sahip olması beklenen bu akıllı saat, Samsung’un 2022 ürün seçeneklerindeki sıcaklık ölçebilen tek ürünü de olmayabilir. Bir sonraki üst seviyede ise Samsung imzalı Buds kablosuz kulaklık modeli de bu konu ile ilgili olarak şirket için bir ilke imza atmayı başardı. Bir sonraki kulaklık tasarımı için buna benzer bilgiler de elde ediliyor ve bu da oldukça dikkat çekiyor. 

10 3

Motorola, Çin’de 17 Mart’taki lansmanı doğruladı

Bu konu ile ilgili olarak farklı firmalar daha önce de adım atmıştı. Örneğin geçtiğimiz hafta içerisinde gelen Honor Earbuds 3 Pro, kablosuz kulaklık modeli de ateş ölçme özelliğine sahip olacak. Honor Türkiye konuyla ilgili olarak şunları aktardı; “Honor Earbuds 3 Pro’nun endüstride bir ilk olarak dikkat çeken yenilikçi vücut ısısı ölçüm özelliği, kullanıcıların sağlıklarını yakından izlemelerini sağlıyor.”

Samsung’dan 2022’de kesin olarak Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefon modeli de sunulacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir