Samsung Galaxy S24 Ultra, Corning Gorilla Armor cam sayesinde, şimdiye kadar çizilmeye en dayanıklı ekran olarak akıllara kazındı. Youtube’da telefonlara dayanıklılık testi yapan ünlü JerryRigEverything kanalı tarafından yapılan testin sonucuna göre şirketin bu iddiası boş yere değil.

Test Sonuçları İle Galaxy S24 Ultra Rakiplerini Solladı

JerryRightEverything, videosu sırasında S24 Ultra’nın dayanıklılığını Mohs sertlik ölçeği kullanarak test ediyor. Bu ölçek, malzemelerin 1. seviyede en yumuşak, 10. seviyede ise en sert olduğu bir ölçüm sistemini temsil ediyor. Test sonuçlarına göre, 6. ve 7. seviyelerde beklenen çizikler oluştu; ancak diğer akıllı telefon ekranları (örneğin iPhone 15 Pro Max ve Samsung S23 Ultra) bu aşamada derin çiziklere neden olurken, Galaxy S24 Ultra’nın ekranında sadece yüzeysel çizikler meydana geldi. Derin çizikler ise ancak 8. seviyede oluşmaya başladı.

Bu sonuca göre telefonun ekranında gerçek hayatta daha az mikro çizik oluşacak. Galaxy S24 Ultra’nın ekranı çizilmeye dayanıklılığının yanı sıra yansıma önleyici kaplamaya da sahip. Bu sayede, gündüz ışığın bol ve yaygın olduğu ortamlarda ekranın görünürlüğü standart telefonlara göre daha yüksek oluyor.

Test Sonuçları İle Galaxy S24 Ultra Rakiplerini Solladı

İşte Galaxy S24 Ultra Özellikleri

200 MP yapay zeka destekli ana kamerasıyla, her bir karede detayları, renk zenginliğini ve profesyonelliği vurgulayan S24 Ultra!

• S24 Ultra, 100x özelliğiyle uzaktaki detayları keşfetme imkanı sunarak her anı yakalama fırsatı tanıyor. Galaxy S24 Ultra, çekim performansını en üst düzeye çıkaran 2x/3x/5x/10x dörtlü telefoto lensle donatılmıştır.

• Samsung Galaxy S24 Ultra, performans sınırlarını zorlamak için Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile güçlendirildi. Hız, akıcılık ve oyun deneyimlerinde üstün performans sunarak kullanıcı deneyimini optimize ediyor.

• 5000 mAh bataryasıyla uzun süreli pil ömrü, hızlı şarj desteği ve uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. S24 Ultra, yaklaşık 30 dakikada %65’e kadar hızlı şarj özelliğiyle dikkat çekiyor.

• Android 14 ile yapay zeka çağı başlıyor! Samsung Galaxy S24 Ultra, Android 14 işletim sistemiyle gelecek, kullanıcılara en güncel ve yenilikçi teknolojiyi sunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir