Twitter’da Yogesh Bar tarafından aktarılan ve Samsung Galaxy S22 serisine ait olduğu dile getirilen yeni görsellere göre Samsung, kamera çıkıntısına veda ediyor gibi gözüküyor. Yeni amiral gemisi özelliklerine sahip olan bu telefon serisi, yapılan yenilikler ile beraber artık dümdüz bir arka panele sahip olacak. 

Dünya, 2021 yılına veda etmeye ve yeni bir yıla girmeye hazırlanırken, teknoloji dünyasından gelecekteki yıl içerisinde neler olup biteceğini gösterecek haberler gelmeye başladı. Her yeni yıla girilmesiyle akıllı cep telefon sektörünün ilk amiral gemisini tanıtan Güney Koreli dev isim Samsung, bu yıl da aynı hazırlık için harekete geçti. Şirket, yeni yılın ilk haftalarında yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefon serisi Samsung Galaxy S22’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Samsung Galaxy S22 ile ilgili olarak bugüne kadar pek çok bilgi ortaya çıkmıştı. Serinin lansman tarihi ve hatta fiyat bilgisi dahi ortaya çıkmıştı. Bugün ise henüz piyasaya sürülmeyen serinin en net görseli gündemde yerini aldı. Yine aktarılan görsele bakıldığı üzere, daha önce ortaya çıkan Samsung Galaxy Ultra’nın tasarımı ile benziyor. 

6 8

Kamera çıkıntısına veda ediliyor

Twitter’da Yogesh Brar tarafından aktarılan bu her iki fotoğraf, Samsung Galaxy S22 serisinde yer alacak olan üç cihazı beyaz ve siyah renkleriyle gösterdi. Bu görseller ile beraber söz konusu bu telefonlar da net bir şekilde görülmüş oldu. Buradan elde edilen en önemli detaysa, her modelde bulunan, özellikle de Ultra modelinde kaldırım taşı kadar kalın olan kamera çıkıntısının artık cihazlardan kaldırılıyor olmasıdır. 

Call of Duty: Mobile’ın 11. Sezonu: “Son Kar Tanesi” 16 Aralık’ta kar fırtınasıyla birlikte geliyor

Öyle ki pek çok kişiyi Samsung’un amiral gemilerini tercih etmekten vazgeçiren bu kalın kamera çıkıntısı, yeni tasarım ile beraber Samsung Galaxy S22 ile tarihe karışıyor. Samsung, benzer özelliklere sahip kamera kurulumu sunarken bunu, telefonun kalındığını etkilemeyecek bir şekilde tasarlamayı başarmış gözüküyor. Cihazın arka tarafında olacak tek çıkıntı kamera lenslerinin çevresinde olacak olan çıkıntı olarak görülüyor. Kamera çevresinin çıkıntısının yanı sıra Samsung Galaxy S22 Ultra dışında diğer modellerde iPhone cihazlara benzer bir şekilde, daha yuvarlatılmış köşeli bir tasarım olduğunu görmek mümkündür.

7 6

Özellikle de en sağ kısma konumlandırılan ve tahminlere göre serinin standart modeli olarak sunulacak olan Samsung Galaxy S22’nin yapısal olarak iPhone 13 ile benzer olduğunu söylemek mümkündür. Samsung Galaxy S22 Ultra ise, Galaxy serisinin Note serisi ile birleşimiyle herhangi bir benzerlik sunmaya devam edecek ve köşeli kenarlar üzerine kurulacak. Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S22 serisinin 8 Şubat tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir