Call of Duty: Mobile oyununun yeni sezonunda oyuncuların yılın son savaşını gerçekleştirmek için Arktik haritasına gitmeye hazırlanıyor. Son Kar Tanesi sezonu, 16 Aralık’ta özel haritalar ve içeriklerle beraber oyuncuların beğenisine sunulacak.

Oyunun yeni sezonu içerisinde oyuncular, Templar’a yeni Buzkıran haritasındaki denizaltıların enkazı arasında Karanlık Anlaşma’yı aramasına yardımcı olacaklar. Aynı zamanda Yaşayan Ölülerin Kuşatması oyun modu bu kez Blackout haritasına yeni bir “Kâbus” versiyonu ile beraber oyuncuların beğenisine sunulacak. Call of Duty: Mobile oyununun yeni sezonu ile beraber sunulan yenilenmiş 50 kademelik savaş bileti, Soap – Büyük Çekişme ve Vagr Modir – Kış Fısıltısı gibi yeni operatörler, PKM LMG ve D13 Sektör adlı iki yeni silah, yeni bir operatör becerisi, silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, COD puanları ve daha fazla özel içerik de oyuncular tarafından kullanılabilir halde olacak

8 5

16 Aralık’ta Android ve iOS üzerinden indirilebilecek “Son Kar Tanesi” sezonu ile oyuna gelen tüm yenilikler ve güncellemeler şu şekilde:

Yeni Harita: Buzkıran- İlk olarak Call of Duty: Black Ops 4’te oyuncuların karşısına çıkan harita bu sezon oyuncularla tekrar buluşacak. Oyunseverler denizaltı enkazlarının arasında ve soğuk açık arazide buzdağları arasında yeteneklerini sergilemek adına üstün bir çaba sarf edecekler. Elde edilen bilgiler ek olarak oyuncular bu haritayla beraber ilk olarak oyun içerisinde yüzme şansını da elde edecekler.

PlayStation 5, yeni yılın ilk ayında geliyor

Yaşayan Ölülerin Kuşatması Geri Dönüyor- Yaşayan Ölülerin Kuşatması, bu sezonda Blackout haritasına özel bir “Kabus” versiyonuyla beraber oyunda yerini alıyor. Daha uzun bir oyun süresi sunulmasının yanı sıra, oyun modu artık daha hızlı bir şekilde ilerleme kat edecek ve her zamankinden daha aksiyon dolu anlar sunulacak. Bu heyecan verici modda oyuncular, yeni ve son derece güçlü taretlerle düşmanların hakkından gelmek için cephelerinde meydan okuyacaklar.

9 6

Yeni Çok Oyunculu Mod: Kartopu Savaşı- Kış tatilinde kartopundan daha iyi silahtan başka ne kullanabilirler. Bu heyecan verici yeni oyun modunda oyuncular kartoplarını kullanarak birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alacak, gizemli hediye kutularını rastgele açacaklar ve her hediye kutusu farklı bir şekilde oyunculara güçlendirme sunacak. Ortadan kaldırılan her bir düşman ise kartopu yığınına dönüşecekler. Karşı takım ise bu kartoplarını ele geçirerek kendi bölgelerine götürerek puan kazanmaya çalışacaklar. Elde edilen puanlar ile beraber her takımın özel kardan adamının farklı görünümleri için çeşitli özelliklerin kilidi açılabilecek ve birbirinden farklı sürprizlerle kartopu savaşının tadını çıkarmak mümkün olacak.

İçerik Üreticisi Kulübü ve Özel Paketler – Call of Duty: Mobile, her bir içerik üreticisi ile ortak bir çalışma sergilemek ve Call of Duty Mobile içerik ekosistemini daha da genişletmek için mobil özel İçerik Üreticisi Kulübü’nün sınırlı bir beta sürümünü piyasaya sürmek adına çalışmalara başladı. Kulübün açılış kutlamalarının bir parçası olarak bu heyecan verici oyunda, en sevilen içerik üreticilerinin özel karakterleri de yer alacak. Oyuncular yeni sezon ile beraber favori içerik üreticileri olan Ferg, HawksNest veya Bobby Plays olarak oyuna dahil olabilecekler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir