Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S21 serisinde yer alan akıllı cep telefonlar için plastik ve cam arka panel tercih etmişti. Merkezi Güney Kore olan şirketin amiral gemisi Galaxy S22 modellerinin tamamında cam arka panele yer verileceği aktarıldı. 

Küresel çip sıkıntısı yeni yılı olumsuz etkileyebilir

Samsung bu yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunduğu Galaxy S21’de plastik arka paneli tercih ederken, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra modelleri için ise cam malzeme kullanmayı tercih etmişti. Başarılı teknoloji devi gelecek yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacağı amiral gemisi modellerinde bu şekilde bir ayrım yapmayacak. Mobil dünyasının önemli ve güvenilir kaynaklarından biri olarak bilinen Ice Universe, Samsung kullanıcılarına fayda sağlayacak bir haber geldi. Güvenilir kaynağın aktardığı bilgilere bakıldığında Galaxy S22 serisinde yer alan üç cihazın da arka paneli cam olacak.

Koruyucu camlar daha dayanıklı bir hal aldı

Cam gövdenin kırılgan olduğunu düşünen pek çok karşıt görüşlü kullanıcı olsa da cam malzemenin daha dikkat çekici, dokunuş hissiyatı çok daha keyifli ve çizilmelere karşı dayanıklı olduğunu da ön planda değerlendirmek gerekir. Aynı zamanda koruyucu camların artık çok daha dayanıklı olduğunu da belirtmek gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir