Samsung Galaxy M52 5G’de verilerin nasıl silineceğini ve fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanacağını öğrenmek için Samsung Galaxy M52 5G fabrika ayarlarına dönme kılavuzunu takip edin.

Çoğu zaman, Galaxy M52 5G hızlı ve hızlı bir telefon. Ancak, telefonun olması gerektiği gibi yanıt vermediği zamanlar vardır. Telefonun yavaşladığı, uygulamaların kapanmaya başladığı ve genel deneyimin kötüleştiği zamanlar vardır. Galaxy M52 5G’niz aynı şekilde çalışıyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi büyük olasılıkla sorunu çözecektir.

Samsung Galaxy M52 5G’de Verileri Silme ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Telefonunuzu sıfırlamanız için birçok neden var. İlk olarak, Android’in birkaç aylık kullanımdan sonra yavaşladığı biliniyor. Sonuç olarak, telefonu hızlandırmak için zaman zaman yeniden başlatma yapılmalıdır. Ancak, basit bir yeniden başlatmanın sorunu çözmediği zamanlar vardır ve tek çözüm telefonu tamamen sıfırlamaktır.

Samsung Galaxy M52 5G’nizi neden  sıfırlamalısınız?

Samsung Galaxy M52 5G, fiyatına göre harika özelliklere sahip ve neredeyse her şeyi gecikme olmadan çalıştırıyor. Ancak, Android sistemi telefonun hızını yavaşlatabilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Bu durumda fabrika ayarlarına sıfırlama önerilir. Sıfırlama, telefonu yavaşlatabilecek önemsiz ve güncel olmayan veriler dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şeyi siler. Fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra, telefon yepyeni ve eskisi kadar hızlı olacaktır.

Verileri silmenin bir başka nedeni de bir önyükleme döngüsünden kaçmaktır. Kullanıcılar eski ROM’dan farklı bir özel ROM yüklediğinde bir Android telefon bir önyükleme döngüsüne girer. Bunun tek çözümü verileri silmektir.

1. Galaxy M52 5G Sıfırlama – Ayarlar aracılığıyla fabrika ayarlarına sıfırlama

Bu yöntem çok popüler çünkü telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor. Tek yapmanız gereken ayarlar menüsüne gitmek ve her şeyi silen seçeneği seçmek.

  1. Telefonunuzun kilidini açın ve Ayarlar’a gidin  .
  2. Aşağı kaydırın ve Genel Yönetim üzerine dokunun   ve Sıfırla’yı seçin  .
  3. Tüm seçeneklerden Fabrika verilerine sıfırla üzerine dokunun  . Telefon, silinecek tüm dosyaları ve kaldırılacak tüm uygulamaları listeleyecektir.
  4. Sıfırla üzerine dokunun  .

Bu, Google hesabınız, sistem uygulamaları ve verileri, yüklü uygulamalar, müzik, resimler ve diğer tüm kullanıcı verileri dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şeyi siler.

2. Galaxy M52 5G Sıfırlama – Kurtarma Modu ile Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Bu yöntem, verileri silmek ve fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak için kurtarma moduna geçmenizi gerektirir. Bu, özellikle telefonunuz bir önyükleme döngüsünde takılı kaldığında ve telefonunuzu ilk yöntemle sıfırlayamadığınızda kullanışlıdır.

  1. Galaxy M52 5G’nizdeki güç düğmesini basılı tutun. Üzerine dokunun Güç kapalı .
  2. Telefon tamamen kapandıktan sonra ses açma + güç tuşlarına  aynı anda basılı tutun  . Samsung açılış animasyonu logosunu görene kadar basılı tutun.
  3. Kurtarma modunda birçok seçenek göreceksiniz. Verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla’yı  vurgulamak için ses açma ve azaltma tuşlarını kullanın  ve seçmek için güç düğmesine basın.
  4. Telefon, telefonunuzdaki tüm verileri silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı soracaktır. Yine, Evet’i vurgulamak için ses tuşlarını kullanın   ve seçmek için güç düğmesine basın.

Samsung Galaxy M52 5G’deki tüm veriler silinecek. Sıfırlama işlemi bittiğinde telefonunuzu yeniden başlatın

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir