Yakın zamanda tanıtımının yapılması beklenen Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun ilk görüntüleri sızdırıldı. Rakibine göre benzer bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan kulaklıklar, üç farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun yakında kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy Buds 2 Pro’nun renk seçenekleri ise geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan cihaz, daha önceden FCC sertifikasyon sitesinde de ortaya çıkmıştı. Şimdi ise 91mobiles’den elde edilen rapor, Galaxy Buds 2 Pro’nun her yönden görüntülerini sundu.

Kısa bir süre sonra tanıtımı yapılacak olan Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun kod adı Zenith olarak anılıyor ve 91mobiles tarafından hazırlanan rapor, Beyaz, Bora Moru ve Grafit olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacağını gösteriyor. Aynı zamanda pil kapasitesinin de önceki modellere göre daha yüksek olacağı da belirtiliyor. Elde edilen görsel bilgilerine göre Galaxy Buds 2 Pro, selefine göre benzer bir tasarıma sahip olacak. Son nesilde olduğu gibi kutunun üzerinde Sound by AKG yazısının bulunması muhtemel gözüküyor. Son olarak ise arka kısmında Type-C şarj portunu ve kasanın ön kısmında da LED göstergesinin yer aldığını görmek mümkün olacak.

iOS 16 beta 3 yayımlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir