Samsung’un 10 Ağustos tarihinde yapacağı Unpacked etkinliğinde birçok yeni ürünü göreceğiz. Özellikle beklenen yeni Galaxy S23 ailesi ile beraber Galaxy Watch serisi gibi ürünler olacak. Etkinlikte merak uyandıran ve beklenen bir diğer ürün ise Galaxy Buds 2 Pro . Bu yeni ürün için önemli özellikler sızdırıldı.

Güney Kore merkezli Samsung, her yıl sunduğu ürünler ile pazarın öncü isimlerinden olmayı başarıyor. Sadece akıllı telefonlar ile değil diğer ürünler ile de tercih edilen Samsung, yeni yapacağı etkinlikte Z Flip 4 ve Z Fold 4 katlanabilir akıllı telefonları ile dikkat çekecek. Akıllı telefonları haricinde ise akıllı saat ve yeni kulaklık ürünlerini görebiliriz.

Galaxy Buds 2 Pro fiyatı cep yakabilir

Samsung Galaxy Buds 2 Pro’dan yeni detaylar

samsung galaxy buds 2 pro sizdirildi

Şirketin merakla beklenen yeni ürünlerinden olan Galaxy Buds 2 Pro için de bazı detaylar bulunuyor. Ürüne ait olduğu edilen bir fotoğraf etkinliğe az bir zaman kala ortaya çıkarken, bazı özelliklerinin de belli olduğu belirtiliyor. Paylaşılan bir rapora göre kulaklığın gri renkli bir versiyonu olacak. Tasarımı önceki Galaxy Buds Pro’dan farklılık gösterecekken, bora moru renk seçeneğinin de yeni seride bulunması bekleniyor. Galaxy Buds 2 Pro’da aktif gürültü önleme özelliğinin bulunacağı belirtiliyor. Ayrıca kullanıcının hem kulaktan gelen sesi hem de yanındaki insanı dinleyebilmesi için bir modunda olacağı söyleniyor.

10mm sürücüler ile gelmesi beklenen Galaxy Buds 2 Pro’nun pil ömrünün tek bir şarj ile sekiz saate kadar ve şarj kutusu desteği ile ise 29 saate kadar kullanım ömrü sunması bekleniyor. Ayrıca bu kulaklıkta IPX7 suya dayanıklılıkta olması beklenirken, fiyat sızıntılarına göre saati 229 doların üzerinde bir fiyat ile pazarda görmemiz bekleniyor. Henüz bunların iddia olduğunu ve resmi özelliklerin 10 Ağustosta belli olacağını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir