Samsung henüz Galaxy Buds 2 modellerini tanıtmadı. Ancak yeni sızıntı, yeni modellerin daha pahalı olacağını ortaya koydu. Galaxy Buds 2 Pro fiyatı cep yakacak.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun görselleri ortaya çıktı

2021 yılında Galaxy Buds Pro modeliyle daha iyi bir ses deneyimi sunarken, Ağustos ayında yapılacak tanıtımda bu serinin daha gelişmiş modellerinin tanıtılması bekleniyor. Resmi olmayan yeni bilgiler ise Galaxy Buds 2 serisinin Pro modelinde fiyat artışına gidilecek.

Galaxy Buds 2 Pro fiyatı ortaya çıktı

9to5Google’da yer alan habere göre Galaxy Buds 2 Pro modeli 229,99 dolardan satışa çıkacak. Önceki modele göre 30 dolarlık bir artış öngören Samsung, Apple’ın benzer modellerinden 20 dolar daha ucuz olarak piyasada yer alacak. Avrupa gibi pazarlarda 30 dolarlık artış çok yüksek olmasa da Türkiye’deki ek vergiler ve yüksek kur nedeniyle fiyat daha fazla artacak. Zira Samsung Galaxy Buds Pro modeli bile şu anda ortalama 2 bin TL’den satılıyor.

Galaxy Buds 2 serisinde neler olacak?

Yeni kulaklıklarda 24 bit ses desteği getirilecek. Bununla birlikte daha uzun pil ömrü, gelişmiş aktif gürültü iptali ve 360 ​​derecelik sesin yer alması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir