Samsung, Güney Kore’de yeni bir tanıtım gerçekleştirdi ve tanıtımda Samsung Galaxy Buddy 2’yi duyurdu.

Samsung, bölgesel olarak farklı isimlendirmeleri kullanıyor. Bu duruma en iyi örneklerden birisi olan Samsung Galaxy Buddy serisi için yeni bir tanıtım yapıldı. Samsung, küresel pazarda Galaxy M23 ve F23 olarak adlandırılan modelini Güney Kore için Galaxy Buddy 2 adıyla duyurdu. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan telefon, Snapdragon 750 işlemci ve üçlü arka kameralarıyla dikkat çekti.

Galaxy A04s için geri sayım başlatıldı!

Samsung Galaxy Buddy 2 özellikleri neler?

Tanıtımın yapılması ile tüm özellikleri açığa çıkan Samsung Galaxy Buddy 2 damla çentikli 6.6 inç IPS LCD ekran kullanılıyor. 1080 x 2408 piksel FHD+ çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızını destekleyen Galaxy Buddy 2 böylece görüntü kalitesinde beklentileri karşılayabilecek bir performans vaat ediyor.

Android 12 işletim sisteminin kullanılacağı telefonda, Samsung tarafından geliştirilen One UI de yer almış durumda. Kameralarda ise ön kamera 8 MP, arka kamera ise 50 MP. Arka kamera 8 megapiksel ultra geniş ve 2 megapiksel makro sensör ile destekleniyor.

Snapdragon 750G yonga setinden güç alacak telefonda 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama mevcut. 25W şarj desteğinin yer aldığı bataryanın kapasitesi ise 5.000 mAh. Parmak izi okuyucusu, 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, USB-C bağlantı noktası, microSD kart yuvası ve 3,5 mm ses jakı telefonda yer alan diğer özellikler.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir