Samsung’un bütçe dostu Galaxy A04s için geri sayım başlatıldı! İşte yeni modelden ilk detaylar.

Samsung son zamanlar da yeni çıkarttığı ürünlerle adından bahsettirmişken sırada Galaxy A04s var. 10 Ağustos’ta vitrine çıkarttığı ürünlerin ardından yeni bir model için daha hazırlık yapan Samsung, Galaxy A04s için geri sayımı başlattı. İddialı özelliklere yer verilmesi beklenen Galaxy A04s için yeni sızıntılar yapıldı.

Galaxy A04s özellikleri neler olacak?

Samsung Galaxy A04s hakkında fazla teknik bilgi bulunmuyor. Ancak cihazın model numarasının SM-A047F olduğu ortaya çıktı. Model numarasının ortaya çıkmasıyla Geekbench testlerine erişilen modelin işlemci ve RAM gibi bazı bilgileri öğrenildi. Geekbench raporlarına göre telefon, 3 GB RAM ve 32 GB depolama özellikleriyle kutudan çıkacak. Telefonda kullanılacak işlemci ise sekiz çekirdekli Exynos 850 olacak. İşlemcide sekiz 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdekleri, 8 nm mimari ve Mali-G52 MP1 grafik birimi bulunuyor.

Bahsettiğimiz şeylerin yanı sıra iki adet RAM ve depolama opsiyonu olacağı da söyleniyor. Bununla birlikte cihaz kutudan çıkar çıkmaz Android 12 tabanlı One UI 4.0 arayüzünü çalıştırmaya başlayacak. Batarya kısmında ise 15W destekli 5.000 mAh’lik bir pil ömrü bulunuyor.

Galaxy A04s

Bununla birlikte cihazın uzun bir zamandır farklı sertifika sitelerinde göründüğünü de belirtelim. Samsung Galaxy A04s hakkında henüz bildiklerimiz bu kadar olsa da yakın tarihlerde kullanıcıların karşısına çıkacağını düşünüyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir