Yakın zamanda sunulması beklenen Samsung Galaxy A14 5G, kısa bir süre önce Geekbench veri tabanında olduğu tespit edildi. 

Geekbench’de test sürecine başlanan Samsung Galaxy A14 5G, kullanıcılara birbirinden farklı özellikler sunmaya hazırlanıyor. Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung, ürün çeşitliliğini artırmak için her geçen gün yeni çalışmalara imza atıyor. Güney Kore merkezli başarılı akıllı cihaz üreticisi, son dönemlerde giriş ve orta segment modellere daha çok odaklanıyor ve çok yakın zamanda kendisinin en uygun fiyatlı 5G teknolojisine sahip modeli olarak nitelendirilen Galaxy A14 piyasaya sürülecek. Söz konusu bu cihazın, şu anda performans testinde olduğu öğrenildi. 

Samsung Galaxy A14 5G hakkında elde edilen bilgiler

samsung galaxy a14 5g performans testinden 2 bin 151 puan aldi

Yakın zamanda sunulması beklenen Samsung Galaxy A14 5G, SM-A146B model numarasıyla Geekbench veri tabanında olduğu öğrenildi. Söz konusu bu akıllı cep telefon, Geekbench’in tek çekirdekli testinde 770, çok çekirdekli testinde ise 2 bin 151 puan almayı başardı. Test aşamasında olan cihaz hakkında çeşitli bilgiler elde edildi.

Exynos 1330 işlemciden güç alacağı öğrenilen Samsung Galaxy A14 5G, 4 GB RAM’e sahip olacak. Bununla beraber Android 13 tabanlı One UI 5.0 arayüzüne sahip olacak olan cihazın farklı RAM seçeneklerinin olup olmadığı hakkında henüz bilgi elde edilmedi. Sızıntı bilgiler sunmasıyla bilinen Sudhanshu Ambhore, geçtiğimiz haftalar içerisinde Galaxy A14 5G’nin tasarımı hakkında çeşitli bilgiler sunan yüksek kaliteli render görsellerini aktarmıştı. Bu görsellerden elde edilen bilgilere göre cihaz, damla çentik ve yüksek ekran gövde oranına sahip olan bir ekran özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın arka kısmında ise üçlü kamera kurulumu yer alırken, cihazın tasarım detayları akıllara Galaxy S22’yi getiriyor. 

Asus Zenbook 17 Fold 2022’nin En İyi Buluşları listesine girdi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir