2022’nin En İyi Buluşları açıklandı. Listede Asus tarafından geliştirilen Asus Zenbook 17 Fold da yer aldı. İşte detaylar.

Dünyanın ilk 17.3 inçlik katlanabilir OLED dizüstü bilgisayarı Asus’tan gelmişti. Şirket tarafından yapılan tanıtımlarda Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) görücüye çıkarılırken katlanabilir modele önemli bir ödül TIME’dan geldi.

Asus Zenbook 17 Fold tanıtıldı

2022’nin En İyi Buluşları ödülü Asus’a

TIME tarafından her yıl verilen 2022’nin En İyi Buluşları ödüllerinden birisi de Asus’un modeline gitti. Asus tarafından piyasaya sunulduktan sonra tüm dünyada büyük ilgi gören Zenbook, büyük ekranı ve katlanabilir yapısıyla yepyeni bir deneyim sunuyor. Asus 2022’nin En İyi Buluşları öncesinde iF Design Award 2022 ve Red Dot 2022 Design Awards gibi farklı ödülleri de almıştı.

Asus Zenbook 17 Fold özellikleri

Asus Zenbook 17 Fold, farklı ekran yapısına sahip. Katlandığında 12.5 inçlik ekranı ile kullanım sunan cihaz, açıldığında ise 17.3 inç oluyor. 180 derecelik açılabilen modelde dayanıklı menteşe sistemi kolaylık sağlıyor. Tablet ve okuyucu gibi farklı modlarda kullanılmasıyla öne çıkan ve diğer modellere göre fark yaratan Asus Zenbook 17 Fold, iki OLED ekranlı ilk katlanabilir model olarak sektörde yenilikçiydi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir