Uzun bir süre önce lanse edilen giriş seviyesindeki cihazlar arasında yer alan Samsung Galaxy A03s artık Türkiye’de de resmi olarak yerini aldı. 

Redmi Note 11’in özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy A03s, ilk olarak Hindistan merkezli olarak sunulmuş, damla çentik özellikli bir standart giriş seviyesinde olan bu akıllı cep telefon modeli kullanıcılara pek çok özellik sunuyor. Söz konusu bu model büyük bir satış kanalı üzerinden üç farklı renk seçeneği ve 64 GB depolama alanı ile giriş yapmayı başardı. Galaxy A serisinin en altında yer alan ve temel ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan bu cihaz için fiyat etiketi ise 3.399 TL şeklindedir. 6,5 inç HD+ 60 Hz LCD üzerine kurulu olan bu telefon, MediaTek Helio P35 işlemciden güç alıyor. Bunun yanı sıra 15W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil özelliği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Samsung Galaxy A03s’i kamera konusunda değerlendirmek gerekirse ön kısımda 5 megapiksellik basit bir selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise üçlü kamera sistemi vardır. Burada tam olarak 13 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. 

3 10

Android 11 üstü One UI 3.1 Core ile kutusundan çıkan Samsung Galaxy A03s, normalde 3 GB ya da 4 GB RAM ile elde edilebilir. Cihazın depolama kısmında ise normal şartlarda 32 GB ya da 64 GB seçilebiliyor ve microSD üzerinden 1 TB kadar artış sağlamak da mümkündür. 3.5 mm kulaklık girişin sahip olan bu akıllı cep telefonda, bağlantı USB-C üzerinden kuruluyor. Türkiye’de oldukça geniş bir kitleye hitap eden Samsung Galaxy A03s, Türkiye’de telefon fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu göstermek adına oldukça üzücüdür. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir