Samsung’un Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 4, Flip 4 ve Watch Series 5 ürünlerinin haricinde bir de kablosuz kulaklık modeli Buds 2 Pro tanıtıldı.

Yılın merakla beklenen teknoloji etkinliklerinden birisi olan Galaxy Unpacked nihayet gerçekleştirildi. Etkinlikte amiral gemisi modeller olan Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 modelleri ön plana çıkarken, Galaxy Watch 5 akıllı saat serisi de dikkatleri çekti. Samsung’un yeni amiral gemisi kulaklık serisi olan Buds Pro ailesinin yeni üyesi Buds 2 Pro, yeni teknoloji ve özelliklere sahip olarak geldi. Hi-Fi teknolojisine sahip olan bu kulaklığın detaylı özelliklerine gelin bakalım.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro özellik ve detayları

13

Yeni Buds 2 Pro kulaklıkları önceki nesilde olduğu gibi 16-bit yerine 24-bit ses çözümlemesi ile geliyor. Bu sayede seste duyulan her nota daha net bir şekilde ayrıştırılabilecek. Ses deneyimini daha da yükseltmek için Samsung, bu modelinde 2 yönlü hoparlörler kullanıyor. Geniş frekans tepkisine sahip olan bu sistemin haricinde derin basslar sunan Woofer’da bulunuyor. 360 audio sayesinde kulaklıklar başınızı hareket ettirdiğinizde, sesin yönünü belirliyor ve mekânsal bir deneyim sunmuş oluyor.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 başladı! İşte tanıtılan yeni ürünler

Yeni Galaxy Buds 2 Pro kulaklıkları önceki nesil Buds Pro’lara göre tasarımda da iyileştirmeler ile geliyor. Kulaklıkların boyutu bir önceki nesle göre %15 azaltılmış gelirken, her bir kulaklık 5.5 gram ile geliyor. Buds 2 Pro’da ayrıca IPXX7 suya dayanıklılık sertifikasının da olduğunu belirtelim. Aktif gürültü engelleme özelliğinin de olduğu bu modellerde, 3 adet yüksek sinyal gürültü oranlı mikrofonu sayesinde rüzgar gibi sesler dahil dış sesler tespit edilerek kaldırılabiliyor. Samsung Galaxy Buds 2 Pro, üst seviye Bluetooth teknolojisine sahip olurken, ilerleyen zamanlarda LE Audio desteği de sunulacağı ifade ediliyor. Model 5 saate kadar ve kutu ile 18 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir