Redmi tarafından piyasaya sürülecek Redmi Note 12 modellerinde MediaTek Dimensity 1080 işlemcinin kullanılacağı öne sürüldü. Yeni modeller gelecek yıl piyasada olacak. 

Redmi Note 11 modelinin tanıtılmasının üzerinden uzun bir süre geçti. Seriyi takip eden kullanıcılar, yeni bir modelini piyasaya sunulmasını beklerken Note 11 SE serinin en son modeli olmuştu. 11. seri için süreci sona erdiren ve çalışmalarını bir sonraki model için yapmaya başlayan şirket, önümüzdeki dönemde Redmi Note 12 serisini tanıtmaya başlayacak. Seri kapsamında bir önceki seride olduğu gibi birden fazla ve farklı model tanıtılacak. 

Xiaomi 13 serisi ve Redmi Note 12 serisi görüldü

Redmi Note 12 MediaTek 1080’i kullanacak

Resmi bir gelişme olmamasına karşın gündeme gelen son raporlarda telefonlarda Dimensity 1080 işlemcinin kullanılacağı öne sürüldü. Resmi olarak tanıtımı yapılan yeni işlemciler telefonda yüksek özelliklere yer verilmesi için oldukça elverişli. Yüksek ekran yenileme hızı, 200 megapiksele kadar kamera desteği ve HyperEngine 3.0 dikkat çekiyor. Yeni işlemci Redmi Note 12 serisinde performans artışı sağlanabilir. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir