Xiaomi’nin yeni amiral gemileri ve Redmi Note 12 serisinden ilk detaylar geldi. Şirket, yeni modelleri için çalışmalarının son aşamasında.

Geçen yıl Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12X’in piyasaya sürülmesiyle iddialı bir çıkış yapmıştı. Şirket, Redmi serisinin de 12. modelleriyle daha ekonomik bir seçenek yaratmıştı. Şimdi ise şirket iki markanın da yeni amiral gemileri için son hazırlıklarını yapıyor. EEC sertifika sitesinde 2210132G ve 2210133G model numaralarıyla görülen yeni Xiaomi modelleri, merakla beklenen Xiaomi 13 serisinden ilk bilgilerin öğrenilmesini sağladı.

Xiaomi’nin bazı telefonlarında ciddi güvenlik açığı tespit edildi

Xiaomi 13 serisi özellikleri neler?

Bugüne kadar yapılan sızıntılarda Xiaomi 13 serisinin Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti tarafından destekleneceği öne sürülmüştü. Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenen işlemci nedeniyle yeni amiral gemilerinin Kasım’dan sonra tanıtılması bekleniyor. Bunun dışında resmi raporlara göre Xiaomi, tek hücreli batarya, 50W kablosuz şarj ve 100W hızlı şarjı destekleyen bir pil sistemine sahip olacak. EEC raporlarında batarya ve telefon bilgileri dışında herhangi bir detay yer almıyor. Xiaomi 13 serisinin yanı sıra EEC listesinde 22101316G ve 22101316UG model numaralarıyla iki yeni Redmi telefonu da keşfedildi. Model numaralarının sonundaki G harfi, cihazların global versiyonlar olacağını gösteriyor. Cihazlar listelenmesine rağmen cihazların özelliklerine yönelik bir veri bulunmuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir