Redmi Note 11 serisi hakkında merak edilen tüm Türkiye fiyatları resmi olarak açıklandı. Xiaomi Türkiye, tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Redmi Note 11 Pro 5G modeli Türkiye’de 8.099 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkacak. Kişilerin 5G desteği olmayan normal Note 11 Pro için en az 7.199 TL ödeme yapması gerekecek. Note 11S için ise başlangıç fiyatı olarak 6.499 TL olarak belirleyen firma, normal Note 11 içinse 5.199 TL başlangıç fiyatı açıkladı.

Apple Force Touch patenti aldı

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen etkinlikte Note 11 Pro+ 5G de vardı ve onun için 9.499 TL Türkiye başlangıç fiyatı belirtildi. Şirket Redmi Note 11 serisiyle iki aya kadar ücretsiz olarak YouTube Premium verdiği dile getirildi. Xiaomi Türkiye, bugün Türkiye’de de yerini alan diğer ürünler içinde fiyat açıklaması yapıldı. Buna göre ise Xiaomi Buds 3 kablosuz kulaklık modeli Türkiye’de 3.499 TL’den satışa sunulacak. Kişilerin Türkiye’de Xiaomi Watch S1 Active akıllı saat için 2.549 TL ödeme yapması gerekecek. 

1 18

Firma aynı zamanda fiyatları 4.299 TL’den başlayan ve neredeyse 10 bin TL’ye kadar uzanan dört yeni gelişmiş robot süpürge de ilgi gördü. Xiaomi Türkiye tüm bu yeni duyuruları özetlemeyi başardı. Xiaomi Türkiye aynı zamanda iki önemli duyuruda bulundu. Firma ilk olarak Türkiye’nin en büyük ikinci akıllı cep telefon firması oldukları dile getirildi. Şirket aynı zamanda Türkiye’de şimdiye kadar 475 bin adet Redmi Note 10 serisi akıllı cep telefonun satışını yaptığını duyurdu. Yakın zaman içerisinde Türkiye’de POCO X4 Pro 5G modelini de satacak Xiaomi Türkiye, gelecek süreçlerde Xiaomi 12 ailesinden bir modeli de Türkiye’ye getirebilir. Şirketin Türkiye’ye getirdiği en son akıllı telefon modeli ise POCO M4 Pro olmuştu. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir