Xiaomi alt markası Redmi yeni ürünler tanıtmak adına hazırlıklara başladı. Şirketten çok yakın zaman içerisinde Redmi K50 serisi sunulabilir.  Resmi olarak 17 Mart tarihinde tanıtımı yapılacak olan Redmi K50 Pro ve K50 Pro Plus hakkında yeni bilgiler geldi. 

Söz konusu bu modeller Xiaomi’ye göre Bluetooth 5.3 veLC3 ses kodeğine destek veren ilk telefon olma özelliğine sahip olacak. Bluetooth 5.3, yapılan açıklamalara göre gecikme durumunu en aza indiriyor, güç tüketimini düşürüyor ve menzili de daha iyi hale getiriyor. LC3 ise uzun vadeli bir destek olarak önem arz ediyor ve gerekli şartlar altında ses kalitesini daha da iyi hale getiriyor. Çift frekanslı GPS’e ve kumanda görevi için IR sistemine sahip olacak olan telefonlar farklı bilgiler de elde edildi. Bunlara bakıldığında ise K50 Pro ve K50 Pro Plus, 108 megapiksellik OIS destekli (Optik Görüntü Sabitleme) bir ana kamera özelliğine sahip olacak. Arkalarında ise toplam olarak üç farklı kamera yer alacak olan bu cihazlar, güçlerini MediaTek işlemciler yer alıyor. K50 Pro modeline Dimensity 8100, K50 Pro Plus modeline ise Dimensity 8900 işlemci bulunuyor. 

4 5

Kutusundan Android 12 ile sunulacak olan en üstte ise yüksek ihtimalle 12 GB RAM yer alacak olan telefonlar, büyük ihtimalle 120 Hz AMOLED ekran özelliğine sahip ve ön kamera ise bir ekran deliğinde yer alıyor. Şu an için fiyatları belli olmayan K50 Pro ve K50 Pro Plus, 120W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Bu arada ise serinin en altında yer alacak olan normal Redmi K50 de yakın zamanda sunulacak. Bu cihazlara ek olarak aynı zamanda Xiaomi Watch S1 Active akıllı saat modeli de geliyor ve bugün yapılacak olan açıklamalara göre model için verilen resmi tanıtım tarihi tam olarak 15 Mart’tır. Yani K50 modellerinden önce tanıtımı yapılacak olan bu ürün, daha önce sızdırılan pek çok detaya da sahiptir. Yuvarlak tasarımlı şık bir model olan ürünün yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 199 euro seviyesinde, 1,43 inç AMOLED ekran üzerine kuruluyor ve 4 GB RAM özelliğine sahiptir. 

Deconstructor of Fun ilk kez Türkiye’ye geliyor

50 metre derinliğine kadar inebileceği düşünülen bu saat, 12 günlük normal kullanıma özel bir süresi ile beraber getiriliyor. 200’den fazla saat arayüzüne sahip olduğu iddia edilen bu modelin, 117 farklı sporu da algılayabildiği dile getiriliyor. iOS ve Android telefonlar ile çalışabilecek Watch S1 Active, NFC özelliğine sahip, Alexa desteğine sahip, çift frekanslı GPS özelliğine sahip ve büyük ihtimalle nabız yanında kandaki oksijen oranını da ölçme özelliğine sahiptir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir