Google, önemli ve kararlı adımlar atarak Türkiye’deki oyun ekosistemine katkı sağlamaya yönelik çalışmalara devam ediyor. Şimdi ise Deconstructor of Fun Türkiye’ye geldi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamalara bakıldığında son birkaç yıldır Türkiye mobil oyun dünyasının parlayan yıldızı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

4 4

Google Türkiye’de gerçekleştirdiği projeler, sağladığı ürün ve hizmetlerle Türkiye’de ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Şimdi ise oyun dünyasının en önemli merkezlerinden Finlandiya’da kurulan Deconstructor of Fun ile iş birliği içerisinde hareket ederek Türkiye’de ilk kez İstanbul Mobil Oyun Etkinliği’ni gerçekleştiriyor. 31 Mart Perşembe günü Zorlu Skylounge’da gerçekleşecek İstanbul Mobil Oyun Etkinliği; oyun ekosistemi, ekonomisinden blokzincir oyunlarına, 2022 beklentilerinden oyun lansmanlarına kadar pek çok alanı dahi mercek altına alacak. Hem online hem de fiziksel olarak yapılan İstanbul Mobil Oyun Etkinliği’ne ücretsiz olarak kayıt yaptırmak mümkün olacak. Fiziksel katılım için sınırlı sayıda koltuğun bulunduğu etkinliği, YouTube üzerinden Google Türkiye ve Deconstructor of Fun kanalları üzerinden de seyretmek mümkün olacak.

Xiaomi Civi 2’nin özellikleri sızdırıldı     

Etkinlikte; Deconstructor of Fun Kurucusu Michail Katkoff, Google Türkiye Oyun, Uygulama & Girişimler Sektör Yöneticisi Sencer Kutluğ ve oyun dünyasının önemli isimleri konuşmacı olarak katılacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir