Pek çok sayıda modelle bir araya gelen Redmi K50 serisinde bir Redmi K50 Gaming Edition modeli de bu seri içerisindedir. Söz konusu bu model bugün bir kez daha gündemde yerini aldı. 

Xiaomi alt markası olarak çalışmalarına devam eden Redmi’nin heyecanla beklenen yeni K50 serisi en son adından söz ettiren sağlam kaynaklara göre K50, K50 Pro, K50 Pro+ ve K50 Gaming modellerinden oluşuyor. Bu modellerin daha önce 2021’de sunulmaya yetişmeyeceği, resmi olarak 2022 Şubat ayı içerisinde lanse edileceği dile getirildi. İşte söz konusu bu modellerden tamamen oyunlara odaklanan versiyonu Redmi K50 Gaming Edition, kesin olarak yakın zamanda gelecek ve oyun konusunda ise şirketin en güçlü versiyonu olma özelliğine sahip olacak. POCO F3 GT gibi fiziksel yan tuşlara sahip olduğu dile getirilen bu cihazın ön kamerası bir ekran deliğine konumlandırılmıştır. 

Samsung 2021’in 3. çeyreğinde rakip tanımadı

Redmi K50 Gaming Edition için iki farklı seçenek sunabilir

16 4

Bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre bu telefon normal ve Pro olmak üzere iki farklı sürümle kullanıcıların karşısına çıkacak. Normalde MediaTek Dimensity 7000 işlemci, Pro’da ise MediaTek Dimensity 9000  işlemci yer alacak. Özellikle de oyun odaklı telefon kategorisinde fiyat performans olarak oldukça farklı olacağı belirtilen bu cihaz, büyük ihtimalle Türkiye’de satışa sunulmayacak cihazlar arasındadır. Redmi K50 Gaming Edition yerine bu cihazın altyapısına sahip olan farklı bir cihaz Türkiye’de yer alabilir. K50 Gaming Edition modeli pek çok pazarda POCO F4 GT adı altında sunulabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir