Nubia alt markası RedMagic, oyun odaklı akıllı telefonlarının ardından daha geniş oyuncu topluluğuna ulaşmak için ürün yelpazesini zenginleştiriyor. 4. yılını kutlayan Redmagic, 4. yıla özel olarak oyunculara farklı oyun donanımları sunmaya başlıyor. Özel bir lansman düzenleyecek ve 25 Nisan tarihi itibari ile satış sürecini başlatacak şirkette yeni ürünler için ön tanıtım yapıldı.

Ürünlerle ilgili ilk açıklama Nubia Başkanı Ni Fei’den geldi. Fie, “Kırmızı Şeytanlar yakında e-spor monitörlerinde, yönlendiricilerde, oyun klavyelerinde, farelerde ve diğer alanlarda yer alacak” dedi. 25 Nisan’da yapılacak özel tanıtım ile piyasaya sunulacak tüm ürünler için özellikler ve fiyatlar açıklanacak. Yapılan ön tanıtımda tanıtılacağı belirtilen ürünler ile ilgili özel bir teaser yayınlandı. Şirket tarafından resmi olarak açıklanmamış olsa da şirketin Transformers ile özel bir ortaklık kurmuş olması da mümkün.

RedMagic 25 Nisan’da neler tanıtacak?

RedMagic 2

Yapılan ön tanıtım ve açıklamalara göre şirket 25 Nisan tarihinde özel bir Wi-Fi yönlendirici set, oyun monitörü, oyun faresi, oyun klavyesi ve XR kulaklıkları tanıtacak. Ürünlerin Çin’de piyasaya sürülmesinin ardından dünya genelinde de tanıtılması planlanıyor. Yapılan tanıtımlarda “Dünyanın varlığımızı bilmenin zamanı geldi” sloganlarının kullanılması ve tanıtımlarda da sık sık bu vurgunun yapılması, şirketin global bir açılım yapacağını net olarak gösterdi. Şu anda; Avrupa, Kuzey Amerika, Asya Pasifik, Ortadoğu ve Latin Amerika gibi bölgelerde hizmet veren şirketin yeni ürünler ile yeni pazarlara girmesi de gündemde. 

Şirket tarafından 25 Nisan tarihinde yapılacak tanıtım sonrası yeni modelleri ve özelliklerini aktarmaya devam edeceğiz. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir