RedMagic şirketi tarafından mini LED teknolojisi kullanan yeni oyuncu monitörü duyuruldu. 27 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan bu yeni monitör, 4K çözünürlük sunarken mini LED teknolojisi ile geliyor. Tasarımı ile oyunculara hitap eden bu modelin Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor. Çinli şirket ZTE’nin yan markalarından olan Nubia’ya bağlı RedMagic, düzenlenmiş olan bir etkinlikte yeni oyuncu monitörünü duyurdu. Özel isme sahip olarak gelen RedMagic Gaming Monitör, oyun tutkunlarına yönelik pazardaki yerini alacak. RedMagic Gaming Monitör, 27 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlük ile geliyor. miniLED teknolojisinin yer aldığı bu model 160 Hz’e kadar tazeleme oranı sunabiliyor.

RedMagic Gaming Monitör duyuruldu

19

Görüntü yırtılmalarının önüne geçmek için AMD FreeSync Premium Pro desteğine sahip olan bu monitör, 4K çözünürlükte kablosuz ekran yansıtma desteği ile de dikkat çekiyor. Yapılan açıklamaya göre monitörde yer alan mini LED teknolojisi, 1152 karartma bölgesine sahip olarak geliyor. Bu sayede monitörün DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip olması anlamına geliyor. Diğer yandan TÜV Rheinland Low Blue Light sertifikasına da sahip olan monitör, gözü yormayan bir yapıda geliyor.

Bu yeni RedMagic monitörün farklı bir varyasyonu da bulunuyor. Mini LED teknolojisi istemeyen kullanıcılar için 240 Hz tazeleme oranı ve 400 nit parlaklık sunan 2K çözünürlüklü bir versiyonu da bulunuyor. Red Magic’in yaptığı açıklamaya göre şirketin bu yeni oyuncu monitörü, Eylül 2022 tarihinde pazara sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir