Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında pek çok yeni ürününü tanıttı.

Realme, Hindistan’da gerçekleştirdiği AIoT etkinliğinde yeni ürünlerin tanıtımı yapıldı. Sunum içerisinde Realme Pad X 5G, Buds Air 3 Neo, Buds Wireless 2S, ve Realme Watch 3 ile ilgili fiyat ve çıkış bilgileri firma tarafından aktarıldı.

Realme Watch 3’ün teknik özellikleri

realme watch 3un tanitimi yapildi

Teknoloji devinin yeni uygun fiyatlı akıllı saati Watch 3, 1.8 inçlik bir ekran ile dikkatleri üzerine topluyor. Saatin ekranında 240×286 piksel çözünürlük özelliğine sahip olan Watch 3, kavisli yapısıyla dikkat çekiyor. Maksimum olarak 500 nit parlaklık seviyesi sunan saat aynı zamanda kavisli yapısıyla dikkat çekiyor. Maksimum 500 nit parlaklık seviyesi sunan saat buna ek olarak yüzde 67.5 ekran gövde oranına sahiptir. Watch 2 modeline göre bu yüzde 35 düzeyinde bir artış olacağı modeline göre bu yüzde 35 düzeyinde bir artış olacağını gösteriyor. Söz konusu bu akıllı saat IP68 sertifikası ile beraber suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip olduğu 340 mAh batarya ile beraber 7 güne kadar pil ömrü vadediyor. Cihazın tam şarjlı kullanımı ise iki buçuk saat kadar sürüyor.

Watch 3, spor yapmayı ve sporunu takip etmeyi sevenleri de göz ardı etmiyor. Firmanın aktardığı üzere saat, 110’dan fazla spor çeşidi sunuyor. Cihaz aynı zamanda kalp atış hızı, kanda bulunan oksijen seviyesi, uyku takibi gibi bir takım sağlık temelli işlemler yaparkeni, su içme alışkanlığı edinmek için hatırlatıcılar sunuyor. Bunun yanı sıra Watch 3, Blueatooth 5.3 desteği ile beraber geliyor. Cihaza bağlı olduğunda arama yapma özelliği bulunan akıllı saat, bunun için yüksek hassasiyetli bir mikrofon özelliği bulunuyor.

Realme Watch 3 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Realme Watch 3 öncelikle Hindistan’da 3499 Rs (yaklaşık 45 Dolar) fiyat etiketine sahip olacak. Watch 3 akıllı saati 2 Ağustos’ta satışa çıkacak ve erken erişim ile sipariş eden kullanıcılara indirim imkanı sunacak.

Moto X30 Pro fiyatıyla cep yakacak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir