Moto X30 Pro, sızdırılan özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Fakat cihazın sahip olduğu özellikler fiyatını da arttıracak. Moto X3 Pro ne kadar olacak?

Yeni gelişme: Moto X30 Pro 125W hızlı şarjı destekleyecek

Akıllı telefon üreticisi Motorola, Edge X30 ile tüm beklentileri aşmayı başardı. Son dönemde tasarladığı telefonlarla kullanıcılarından geçer not alan şirket, bunu başarısını zirveye taşımak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren şirket, yakında Moto X30 Pro modelini tanıtacak. Ancak bu model bir önceki modele göre biraz daha pahalı bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Moto X30 Pro 920 dolara satışa çıkacak

Sızıntılarla özelliklerinden sık sık bahsettiğimiz Moto Edge X30, Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı ve yaklaşık 430 dolar bandında satışa sunulmuştu. Moto X30 Pro ise Qualcomm’un en yeni amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1’i kullanacak.

Modelinin işlemcisinin üst düzey ılması ve üst düzey kamera donanımı, ürünün fiyatının da yükseleceği anlamına geliyor. Lenovo’nun Çin mobil işinin genel müdürü Chen Jin, akıllı telefon fiyatları hakkında birkaç açıklama yaptı. Jin’e göre, modelin öncekiyle aynı fiyata mal olmasının hiçbir yolu yok. Hatta bazı kaynaklara göre bu ürün 920 dolardan başlayan fiyatlarla gelecek.

Önemli kaynaklar, 2 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan Moto X30 Pro’nun özellikleri hakkında sızıntılara da devam ediyor. Yeni sızıntılara göre Moto X30 Pro 144Hz 6.67 inç kavisli ekrana sahip olacak ve 125W süper hızlı şarjı destekleyecek.

Motorola’nın yeni ürünü kamera donanımında oldukça başarılı olacak gibi görünyor. Eğer sızıntılar doğruysa ihaz, 200 megapiksel ana kameraya sahip ilk ürün olma yolunda ilerliyor. Üçlü kamera sistemine sahip olan üründe ana kameraya 50 megapiksel geniş açılı sensör ve 12 megapiksel görüntü sensörü eşlik edecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir