Uzun zamandır konuşulan Realme Watch 3 Pro modelinin tanıtım tarihi belli oldu. Cihaz 18 Ağustos’ta tanıtılacak.

18 Ağustos tarihi itibariyle Realme, Hindistan’ta özel bir tanıtıma imza atacak. Tanıtımda Realme Watch 3 Pro’nun da tanıtılacağı duyuruldu. Realme 9i 5G ile tanıtılacak model, tanıtım sonrasında satışa sunulacak.

Realme Watch 3’ün tanıtımı yapıldı

Realme 9i 5G özellikleri neler?

Realme, yeni akıllı telefonu 9i için bütçe dengesini tutturacak. Yaklaşık 190 dolarlık bir fiyata sahip olması beklenen Realme 9i, 5G teknolojisine geçiş için de cazip bir seçenek sunacak. Tanıtımda cihazın hangi özelliklere sahip olacağı da ortaya çıkacak.  18 Ağustos’ta tanıtılacak akıllı telefona Realme Watch 3 Pro eşlik edecek.

Realme Watch 3 Pro özellikleri neler?

Resmi lansman öncesinde Watch 3 Pro teknik özelliklerine dair iddialar sıkça gündeme gelmişti. Resmiyet kazanmayan bilgilere göre yeni akıllı saatte kadran özellikleri çok daha geliştirilecek. Kadran; kare şeklinde ve kavisli köşelere sahip olacak. Sağ kenarda düğme yer alacak. Ayrıca bu düğmeye entegre bir mikrofon olacak. Böylece görüntülü ya da normal görüşmelerde saat tek başına yeterli olabilecek. Bluetooth ile bağlantının kurulması bekleniyor. Ancak farklı kaynaklarda saatin GPS desteğine de sahip olacağı belirtiliyor.

Realme Watch 3 Pro
Realme Watch 3 Pro

Premium akıllı saat, geniş bir AMOLED ekranıyla görüntü kalitesini de üst düzeye çıkaracak. Ekran boyutu ise henüz bilinmiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir