Realme GT Neo 2, Realme’nin Youtube ve Facebook kanallarında çevrim içi lansmanından sonra bugün tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu.

Realme GT Neo2 Dragon Ball Z Limited Edition stokları tükendi

Kullanıcıları her detayına kadar etkilemek için tasarlanan Realme GT Neo 2, bugünden itibaren Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Dün itibariyle ülkemizde teknoloji mağazalarında satışa sunulan Realme GT Neo 2, geliştirilmiş özellikleriyle premium bir deneyim arayan kullanıcıları etkileyecek.

Türk akıllı telefon sektörünün gelişimi ve yatırımıyla dikkatleri üzerine çeken Realme, kullanıcılara mükemmel performans sunan Realme GT Neo 2 ile GT serisini genişletmeye devam ediyor. Realme, Youtube ve Facebook kanallarında gerçekleşecek olan online lansman sırasında tüm detayların anlatıldığı Realme GT Neo 2’yi satın almak için teknoloji mağazalarının internet sitelerini ziyaret etmeniz yeterli.

Realme’nin en yeni akıllı telefonlarından biri olan GT Neo 2, yenilikçi detayları ve üstün performans sağlayan teknik özellikleri ile teknoloji tutkunlarını ve performans tutkunlarını aynı şekilde memnun edecek gibi görünüyor.

Bir amiral gemisinden daha fazlası Realme GT Neo 2

Üstün performansı, benzersiz tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile çok yönlü bir amiral gemisi deneyimi sunuyor. En yeni Qualcomm 8 Serisi işlemci Snapdragon 870 5G tarafından desteklenen Realme GT Neo 2, 7nm işleme teknolojisi ve 3.2GHz işlemci, 670MHz GPU saati sayesinde her zaman etkileyici oyun ve uygulama performansı sunar. Akıllı telefonunuzun işlemci performansını ve dokunmatik yenileme hızını artıran GT 2.0 modu sayesinde oyun keyfiniz hız kesmeden devam edebilecek.

5000 mAh pil sunan cihaz kullanıcılara gün boyu kesintisiz kullanım vaadediyor Ayrıca 65 W SuperDart Hızlı Şarj teknolojisine sahip GT NEO 2 sadece 36 dakikada tamamen şarj edilebiliyor. Sanal RAM genişletme işlevi sayesinde RAM, en zorlu zamanlarda bile performans kaybını önleyerek 12GB’tan 19GB’a genişletilebilir.

HDR10 destekli 6.63″ 1080 x 2400 AMOLED ekran çözünürlüğü, gerçeğe yakın görüntü ile ister oyun oynuyor ister telefonunuzda bir şey izliyor olun, görüntünün keyfini özgürce çıkarabilir ve pürüzsüz hale getirebilirsiniz. GT Neo2, 64 MP ana kamerası 119° geniş açılı lens ve 4 cm makro lensli üçlü kamera sistemi, her seferinde profesyonel kalitede fotoğraf ve videolar ile mutlu anları yakalamanıza imkan tanıyor.

Realme GT Neo 2 Özellikleri

  • Ekran: 120Hz yenileme hızı, 1080 x 2400 çözünürlüğe sahip, 6.63 inç AMOLED ekran 
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 870
  • RAM: 12 GB (+7 GB sanal RAM)
  • Depolama: 128/256 GB (UFS 3.1)
  • Arka Kamera: 64MP + 8MP + 2MP
  • Ön Kamera: 16MP
  • Pil: 5.000 mAh, 65W

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir