Sınırlı sayıda üretimi yapılan Realme GT Neo2 Dragon Ball Z Limited Edition modelinin satışa çıktığı gibi tükendiği belirtildi. 

Realme tarafından geliştirilen ve 90’lı yıllara damga vuran bir oyuna göre özel olarak tasarımı yapılan Realme GT Neo2 Dragon Ball Z Limited Edition, sınırlı sayıda stok ile satışa çıkarılmıştı. 7 Ocak’ta yerel saat ile 12.00 itibariyle satışlarına başlanan telefonun etiket fiyatı ise 424 dolardı. Telefona beklenenden çok daha fazla ilgi gösterilirken akıllı telefonun 5000 stokunun ilk satış günü itibari ile tükendiği görüldü. Şirket telefon modeline yoğun bir talep olmasının ardından ikinci üretimi hızlı bir şekilde piyasaya sunmak için harekete geçti ve 10 Ocak tarihinde yeni stokların mağazalarda satışa sunulacağı belirtildi. 

Realme GT Neo2 Dragon Ball Z Limited Edition özellikleri neler?

Realme GT Neo2 Dragon Ball Z Limited Edition modelinin normal bir Realme GT Neo2 modelinden farkı bulunmuyor. 5000 mAh kapasitede büyük bir pil, Snapdragon 870 işlemci ve 65W hızlı şarj özelliğine sahip olan bu modelin tasarımdaki farklılığı dikkat çekmişti. Turuncu mat bir cam arka kapağa sahip olan telefonda mavi ve turuncu renkler tercih edilmiş ve oyunun temasına uygun bir şekilde tasarım tamamlanmış. Kutu içeriğinde ise yine oyun ile bağlantılı pek çok özel kart ve eşya bulunuyor.

Yeni satış döneminde stok sayısı hakkında şirket henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

Realme GT Neo2 Dragon Ball kutusu

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir