Realme GT 2 ve GT 2 Pro çok kısa bir zaman önce Çin’de satışa sunulmuştu. Realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth, amiral gemisi akıllı cep telefonların dünya pazarında da piyasaya sürüleceği dile getirildi.

Android telefonlarda klavye tuş sesleri nasıl açılıp kapatılır?

Amiral gemisi nitelikli Realme GT 2 serisi 8 Ocak 2022 itibarıyla Çin’de satışa sunulmuştu. Söz konusu bu yeni akıllı cep telefonlar hızla en çok satanlar arasında yerini almayı başardı. Çin merkezli üretici sadece 3 dakika içerisinde 30 milyon dolarlık cihaz satmayı başardı. Realme GT 2 ve GT 2 Pro’nun dünya çapında piyasaya sürülmesi ile ilgili yeni bilgiler elde edildi. CES 2022 etkinliği içerisinde AndroidAuthority internet sitesini bir röportaj veren Realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth bu konu hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu.

7 4

Çok yakında dünya pazarında yerini alacak

Deneyimli yönetici yeni akıllı cep telefonların yalnızca Hindistan’da değil aynı zamanda Avrupa pazarında da satışa sunulacağı açıklandı. Madhav Sheth, Realme GT 2’nin global pazarda tam olarak ne zaman yer alacağı açıklanmadı fakat çok uzun süre beklemek gerekmeyeceği belirtildi. Söz konusu bu amiral gemisi cihazın temel versiyonu Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti üzerine inşa edilirken, Pro versiyonu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci sisteminden güç alacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir