Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, düzenlediği etkinlik kapsamında Buds Air 3 Neo ve Buds Wireless 2S kulaklıklarının tanıtımını gerçekleştirdi. Uygun fiyat etiketine sahip kulaklıklar ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak.

Realme yeni kablosuz kulaklıklarının tanıtımını gerçekleştirdi. Hindistan’da düzenlenen AIOT etkinliğinde tanıtımı yapılan Realme Buds Air 3 Neo ve Buds Wireless 2S firmanın en yeni uygun fiyat etiketine sahip kulaklığı olarak karşımıza çıkıyor.

Realme Buds Air 3 Neo

Bir önceki model Buds Air 3 ile tasarım anlamında oldukça benzer olan yeni Neo varyantı ANC (Aktif Gürültü Engelleme) özelliğine sahip olmayacak. Bir diğer yandan ise Dolby Atmos destekli 3D ve 30 saate kadar pil ömrü ile daha önceki versiyona göre bir adım önde geliyor. Söz konusu bu yeni kablosuz kulaklık 10mm sürücülere sahipken dayanıklılık noktasında IPX sertifikası ile kullanıcıların karşısına çıkacak. ANC özelliği kaldırılmış olsa da ENC (Çevresel Gürüldü Engellme) şeklinde adlandırılan bir farklı özellik sunulacak.

realme buds air 3 neo ve buds wireless 2sin tanitimi yapildi

Bununla beraber oyuncular için gecikmeli olarak 88 ms’e düşüren bir oyun modu da kulaklıkta bulunuyor. Diğer özellikler arasında ise dokunmatik kontrol, Bluetooth 5.2, Type C bağlantısı bulunuyor. Her biri yalnızca 4 gram olsa da, kulaklıklar tek şarjda 7 saatlik bir kullanım sunmayı vadediyor. Buds Air 3 ilk olarak Hindistan’da 1.999 Rs (yaklaşık 25 Dolar) fiyat etiketiyle sunulacak.

Realme Buds Wireless 2S

Adından da anlaşılacağı üzere Buds Wireless 2S, önceki popüler model Buds Wireless 2’nin devam niteliğinde sunuluyor. Boyun bantlı olan bu kulaklık, tasarım noktasında önceki modele benzer bir yapıda olacak. Aramalar için ENC özelliği sunan kulaklık 11.2 dinamik bas sürücüleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Tam şarj edilmesi halinde 24 saat kadar pil ömrü sunan Buds Wireless 2S, sadece 20 dakikalık şarj ile 7 saate kadar müzik çalma süresi vadediyor. Buds Air 3 Neo’da olduğu üzere bu kulaklıkta da gecikmeyi 88 ms’e kadar düşüren bir oyun modu ve Bluetooth 5.3 desteği bulunuyor. Buds Wireless 2S, öncelikleHindistan’da 1.499 Rs (yaklaşık 20 Dolar) fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Nintendo Wii U ve 3DS eShop’ları 2023’te kapatıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir