9 Kasım’da piyasaya sürülecek Realme 10 tasarımı için sızıntıları doğrulan paylaşımlar yapıldı. İşte yeni modelin tasarımı ve ilk detaylar.

Realme, 9 Kasım’da yeni modelini piyasaya sunacak. Realme 10 olarak adlandırılacak yeni model, Realme 9’a göre önemli yükseltmeler alacak. Geçtiğimiz dönemlerde ekran görüntüleri ve raporlar ile paylaşımı yapılan Realme 10 için tanıtım görselleri paylaşıldı. 50 MP ana kameraya sahip olacak yeni modelin Clash White olarak adlandırılan beyaz versiyonu duyuruldu.

En ince çerçeveli Realme 10 Pro yakında çıkıyor!

İşte Realme 10’un tasarımı

Realme 10 resmi görseli
Realme 10 resmi görseli

Realme 10 için paylaşılan tasarım, bugüne kadar paylaşılan render ile büyük oranda benzeşiyor. Bu bakımdan yeni tasarımda büyük sürprizler yok. Paylaşımlara göre model 3 farklı renk seçeneği ile piyasada olacak. Ancak beyaz dışındaki renkler bilinmiyor. Realme 10’un teknik özellikleri resmi olarak paylaşılmadı. Şirket; Helio G99 işlemci, 8GB RAM (+8GB sanal) ve 90Hz Super AMOLED ekran ile geleceğini şimdiden onayladı.

realme 10un tasarimi onaylandi

Realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth, ana kameranın çözünürlüğünü doğruladı ve selfie kameranın da 16MP olacağını söyledi. Ek olarak Realme 10’un 33W şarj desteği ile 5.000 mAh batarya kullanacağını da doğrulandı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir