Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, yakın zamanda yeni cihazınızı resmi olarak sunacak.

Bu bağlamda Realme 10 serisinin kısa bir zaman sonra resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtımın yapılacağı etkinlik her geçen gün yaklaşırken, Realme 10 Pro’nun, sektördeki en ince çerçeveli Realme modeli olacağı düşünülüyor. Daha önce yaptığı sızıntılarla sık sık adından söz ettiren Digital Chat Station’ın belirttiği üzere kısa zamanda piyasada yerini alması beklenen Realme 10 Pro, akıllı cep telefonu sektöründeki en ince çerçeveli model olması bekleniyor. Cihaz, kavisli bir OLED ekran üzerine kurulacağı bildirildi. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un amiral gemisi niteliğindeki cihazının çerçevesi 2.6 mm şeklindedir. Bu rakam Realme 10 Pro’da 2.3’e düşecek.

Realme 10 serisi hakkında elde edilen bilgiler

en ince cerceveli realme 10 pro yakinda cikiyor

Realme 10 ve Realme 10 Pro adlı akıllı cihazlar için kısa süre önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından onay almıştı. Realme 10, RMX3663 model numarasına sahip olup, düz bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Realme 10 Pro ise, RMX3687 model numarasına sahip olacak ve hiperbolik ekrana sahip olacak.

Yakın zamanda içerisinde tanıtılması beklenen telefonlarda MediaTek Helio G99 ve Dimensity 1080 yonga seti, 50 megapiksel kamera ve 120 Hz ekran bulunacak. Realme 10 serisinin ne zaman sunulacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor ancak cihazların gelecek ay içerisinde duyurulması bekleniyor.

Gate.io 12 milyon kullanıcıya ulaştı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir